MENU

Pacer te koop!

Vrijdag 5 september 2014 om 07:37 door Frank

You love it or you hate it. Met zijn ongelijke deuren, aparte bijna vissenkom-vorm. Deze Pacer uit 1976 is sinds 8 jaar in bezit van de huidige eigenaar en is afkomstig van de eerste Zwitserse eigenaar.

Gerelateerd model

AMC Pacer

Pacer

Deze Zwitser heeft de auto gedurende 20 jaar in een goed afgesloten garage laten staan, waardoor de Pacer in meer dan uitstekende staat is.

 

Het is een D/L (De Luxe) uitvoering, met 4,2 liter zescilinder motor en slechts 38.000 km op de teller. De auto is volledig origineel, en heeft een Dinitrol behandeling tegen roest ondergaan (bij Gosliga in Leeuwarden). Er is volgens de eigenaar goed voor de auto gezorgd, met jaarlijks een beurt en om het jaar APK.

 

Afgezien van een aantal kleine gebruikssporen heeft de auto geen bijzonderheden of mankementen. De 8-track speler en elektrische antenne werken gewoon, evenals de stuurbekrachtiging en cruise control.

 

AMC Pacer

AMC Pacer uit 1976

 

Filmpje kijken van de Pacer? Dat kan want de mannen van Cinecars hebben huidige eigenaar Rob al eens voor de camera gehad met dit bijzonder AMC model.

 

Thirsty UFO - AMC Pacer - EN SUBS

Hoe toepasselijk: de dorstige UFO

 

Meer informatie over deze bijzondere bolide vind je hier en zoeken naar andere Pacers die te koop staan, doe je natuurlijk rechts op deze pagina.


Ook interessant


Gerelateerde merken