MENU

Colofon

Klassiekerweb.nl is een oldtimer blog geboren uit interesse voor klassieke auto’s. Heb je een klassieker op het oog maar wil je weten waar je op moet letten? Je vindt het hier. Ook advies over onderhoud, aankoop en verkoop, een kalender met alle oldtimer events en tochten, bergen video’s en verslagen van autoshows en restauratieprojecten. En onder “merken” vind je een enorme hoeveelheid informatie over merken en modellen. We hebben het allemaal. Uiteraard kun je www.klassiekerweb.nl ook prima bereiken op je mobiele telefoon of je tablet.

 

Voorlopig is de lijst nog niet compleet want de mensheid de afgelopen 100 jaar niet stil gezeten waar het de productie van auto’s betreft en elk jaar komen er weer klassiekers bij. Maar we doen ons best!

 

Klassiekerweb is opgezet en wordt onderhouden door liefhebbers. Mist er volgens jou een model of heb jij een goede aanvulling? Laat het ons weten!

 

Frank Schippers

Ondernemer, petrolhead, creative mind, marketeer, oom. Oprichter van www.klassiekerweb.nl en Martin and Lewis en liefhebber van mooi autodesign en functioneel design. Mooiste aan elk project? Teamwork. Met elkaar iets van de grond trekken. Wil later echt leren sleutelen.

 

Mooiste klassiekers: Maserati A6G Zagato en Fiat 8V Vignale.

 

Marco Huisman

Vader van twee prachtige kids, petrolhead, designer, Ferrari-addict. Liefhebber van snelle auto’s, interieurdesign en architectuur. Mooiste aan elk project? Het design, dit maakt of breekt een project. Geldt overigens ook voor auto’s. Wil later als hij groot is een garage met meerdere Ferrari’s.

 

Mooiste klassiekers: daar denkt ie nog even over na, maar het is vast iets roods met een steigerend paardje erop.

 

Klassiekerweb is gevestigd op het volgende adres:

 

Klassiekerweb.nl
Gillis van Ledenberchstraat 14F
1052 VG Amsterdam
Nederland

 

Alle informatie op ons klassiekers blog met de grootst mogelijke zorg samengesteld op basis van informatie uit boeken, eigen kennis en informatie van het internet. Het kan natuurlijk zijn dat er toch zaken onvolledig zijn of dat er ergens iets staat wat niet correct is. Dat horen we uiteraard graag en wanneer je een bijdrage levert met een verhaal of foto’s is een naamsvermelding uiteraard geen probleem.

 

adverteren op klassiekerweb.nl

Voor vragen over advertenties en/of andere commerciële uitingen op deze website kun terecht op onze adverteren-pagina.

 

Site door Red Goat