Auto Forza

+31 (0)252 373 445

Walserij 58
2211 SL Noordwijkerhout (Noord-Holland)
http://www.auto-forza.nl/


Specialist

Verkoop, Onderhoud & Reparatie
Showroom: Nee

Openingstijden

Over Auto Forza

Ons bedrijf is meer dan 40 jaar geleden opgericht. Al vanaf het begin zijn we voornamelijk gericht op het onderhouden en repareren van Italiaanse automerken. Het karakter van Italiaanse auto’s onderscheidt zich nu eenmaal van de overige merken en het specialisme.

 

Veel technische ervaring bij Auto Forza

Door de jaren heen is onze klantenkring van Italiaanse automobielliefhebbers gegroeid. In het begin was vooral Alfa Romeo een veel voorkomend merk in onze werkplaats. Al snel werd deze passie uitgebreid en brachten ook Maserati’s en Ferrari’s een bezoek aan ons bedrijf. Of het nu gaat om een geplande onderhoudsbeurt of een grotere reparatie alle auto’s worden behandeld met de noodzakelijke technische ervaring.

 

Onze visie is het nastreven van kwaliteit als een strategie voor succes. Deze visie is altijd een leidraad geweest voor Auto Forza. Het natuurlijke gevolg van een enthousiaste klantenkring is de vraag naar de verkoop van auto’s. Met name Maserati’s, Ferrari’s en Alfa Romeo’s van recente, maar ook van zeer oude productie data, vinden via ons een nieuwe eigenaar.

 

Auto Forza kan iedere huidige en toekomstige liefhebber van Maserati, Alfa Romeo, e.d. van dienst zijn met gedegen kennis en vakmanschap. Wij zijn er om liefhebbers van bijzondere auto’s volop te laten genieten van hun passie!

Kaart