MENU

Auto Forza

+31 (0)252 373 445

Walserij 58
2211 SL Noordwijkerhout (Noord-Holland)
http://www.auto-forza.nl/
info@auto-forza.nl


Specialist

Verkoop, Onderhoud & Reparatie
Showroom: Nee

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00

Extra informatie

Bellen voor afspraak: +31 (0)252 373 445

Over Auto Forza

Auto Forza, specialist klassieke Italiaanse auto’s, is meer dan 40 jaar geleden opgericht. Al vanaf het begin is het bedrijf voornamelijk gericht op het onderhouden en repareren van Italiaanse automerken. Het karakter van Italiaanse auto’s onderscheidt zich nu eenmaal van de overige merken en het specialisme.

 

Veel technische ervaring bij Auto Forza

Door de jaren heen is de klantenkring van Italiaanse automobielliefhebbers gegroeid. In het begin was vooral Alfa Romeo een veel voorkomend merk in onze werkplaats. Al snel werd deze passie uitgebreid en brachten ook Maserati’s en Ferrari’s een bezoek aan ons bedrijf. Of het nu gaat om een geplande onderhoudsbeurt of een grotere reparatie alle auto’s worden behandeld met de noodzakelijke technische ervaring.

 

Onderhoud en reparatie door de specialist klassieke Italiaanse auto’s

Sinds 1975 heeft Auto Forza vele Italiaanse auto’s succesvol en vakkundig gerepareerd en geserviced. De monteurs hebben vele jaren ervaring met diverse Italiaanse auto’s.

 

Auto Forza heeft een volledig opgeleid team en heeft de beschikking over juiste diagnose apparatuur om uw Maserati te onderhouden. Of het nu gaat om een gepande service, een eventuele reparatie of zelfs een volledige restauratie.

 

Je bent van harte welkom in de werkplaats in Noordwijkerhout. Of je nu een Ferrari 355, Maserati Bora, Alfa Montreal, 4200 of een moderne Quattroporte hebt, Auto Forza heeft de kennis in huis en zal je auto met alle nodige aandacht en kennis behandelen. De liefde voor het vak stopt niet aan het einde van de werkdag en het gedreven team zal er alles aan doen om je “passie” weer naar tevredenheid te laten rijden.

 

De visie is het nastreven van kwaliteit als een strategie voor succes. Deze visie is altijd een leidraad geweest voor Auto Forza. Het natuurlijke gevolg van een enthousiaste klantenkring is de vraag naar de verkoop van auto’s. Met name Maserati’s, Ferrari’s en Alfa Romeo’s van recente, maar ook van zeer oude productie data, vinden via Auto Forza een nieuwe eigenaar.

 

Auto Forza kan iedere huidige en toekomstige liefhebber van Maserati, Alfa Romeo, e.d. van dienst zijn met gedegen kennis en vakmanschap. Het team is er om liefhebbers van bijzondere auto’s volop te laten genieten van hun passie!

 

Auto Forza biedt ook een haal- en brengservice en zorgt ervoor dat je auto bij je wordt opgehaald en, na het onderhoud, weer keurig thuis wordt gebracht.

 

auto forza - reparatie en onderhoud klassieke italiaanse auto's

Kaart