Adverteren

Klassiekerweb.nl is opgezet door liefhebbers voor liefhebbers en wil de grootste site worden waar het gaat over klassieke auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. We doen dit door artikelen te schrijven, een database met merk- en modelinformatie op te bouwen en content te delen op www.klassiekerweb.nl. Daarnaast voeren we een actief social mediabeleid op Facebook en Twitter. Het platform is gelanceerd half mei 2014 en we bieden een speciale en betaalbare mogelijkheid voor specialisten om te adverteren.

 

Waarom adverteren op Klassiekerweb?

Waarom zou u adverteren op Klassiekerweb.nl? Het verkeer van Klassiekerweb.nl groeit maand op maand sinds de start, dit komt omdat er elke maand een flinke hoeveelheid content wordt toegevoegd, er actieve social media wordt bedreven via Facebook en Twitter en er zeer veel tijd wordt gestopt in een goede vindbaarheid in zoekmachines. De oprichters hebben dan ook een uitgebreide ervaring in (online) marketing. Ook dat is een specialisme! Hierdoor weten zowel bezoekers als zoekmachines de site steeds vaker te vinden en beter te waarderen. Adverteren op klassiekerweb.nl kan al vanaf 30 cent per dag (€130 p/j) en betekent:

 

 • meer zichtbaarheid voor uw bedrijf en meer kwalitatief verkeer.
 • uw bedrijf onder de aandacht bij kwalitatief bezoek.
 • betere vindbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines door Search Engine Optimization (SEO).
 • directe kwalitatieve leads naar uw eigen website.
 • ook goed toegankelijk via tablet en smartphone.
 • niet alleen gevonden worden op de eigen naam, maar ook op andere belangrijke relevante zoekwoorden.
 • profiteren van indirect verkeer dat uw naam en logo ziet op klassiekerweb.nl.

 

Is uw website up to date en geschikt voor mobiel?

Ieder zijn specialisme, dat van ons is merken bouwen en uitgebreide ervaring op het gebied van content, conversie en design. We helpen vele partijen ook om hun eigen website beter op orde te krijgen. Denk hierbij aan landing pages, optimalisatie voor mobiel, want ook de helft van uw website bezoek komt al via mobiele apparaten, en goede content. Of heeft uw eigen site gewoon een goede upgrade nodig? Regel het via klassiekerweb: snel, efficiënt, betaalbaar en sowieso een jaar lang zichtbaar op klassiekerweb.nl. Klik hier voor meer informatie.

 

Forse groei sinds de start in mei 2014

Sinds de start is het verkeer op Klassiekerweb fors gegroeid en het einde is nog lang niet in zicht. Hetzelfde geldt voor de groei aan fans en volgers op social media die ook makkelijk hun weg vinden naar de website van Klassiekerweb. Gemiddeld rond de 25.000 unieke bezoekers per maand die gemiddeld ruim anderhalve minuut op de site verblijven en de Facebook-fans kruipen gezamenlijk naar de 8.500.

 

Hoe adverteren op klassiekerweb?

Adverteren kan middels een banner (ontwerp en animatie gaat wel in overleg want we willen de site rustig en overzichtelijk houden) of een eigen artikel, ook dit gaat in overleg. Maar een link is ook mogelijk. Al vanaf slechts €130 per jaar staat uw site op klassiekerweb.nl! Dat is 30 cent per dag!

Bedrijven kunnen ook adverteren op Klassiekerweb.nl door middel van een eigen pagina die op verschillende manieren in de content verweven zit. De eigen pagina bevat:

 

 • contactgegevens + link naar uw website
 • logo
 • beschrijving diensten
 • openingstijden
 • foto’s (kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor Google 360 foto’s)
 • kaartje met locatie

 

Uw bedrijf komt in het hoofdmenu onder “specialisten” te staan, waar veel bezoekers zoeken naar oldtimer specialisten op merk, maar ook naar onderdelen en restauratiemogelijkheden.

 

De specialisten worden eveneens onderaan de merkpagina getoond waar het specialisme zich op toespitst. Daarbij met een duidelijke vermelding “specialist” ten opzichte van concurrenten. Een universeel bedrijf kan op alle merken gevonden worden, een merkspecialist alleen op het merk dat van toepassing is. Kwalitatief verkeer dus! Informeer vrijblijvend naar de onze tarieven. Deze pagina draait een jaar lang op Klassiekerweb.nl voor een eenmalig bedrag.

 

Maatwerk advertenties

In overleg kan er ook een special gemaakt worden die ook wordt meegenomen in social media met bijvoorbeeld de Klassiekerwebcombi, een evenement of volledig op maat gemaakt.

 

www.klassiekerweb.nl. Want oude liefde roest niet.

 

Contact

Wil je meer informatie of wil je adverteren op klassiekerweb.nl? Neem contact met ons op via info@klassiekerweb.nl. Een jaar lang zichtbaar op ons platform voor een fractie van de gemiddelde online campagne!