MENU

Adverteren op Klassiekerweb

Klassiekerweb.nl is opgezet door liefhebbers voor liefhebbers en een van de best bezochte sites over klassieke auto’s en oldtimers. Met meer dan 2000 modelpagina’s en over de 1000 artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen scoort onze site goed in Google en is er een trouwe schare fans op op Facebook en Twitter. De site is gelanceerd half mei 2014 en we bieden een speciale en betaalbare mogelijkheid voor adverteerders om zich te presenteren aan onze bezoekers.

 

Waarom adverteren op Klassiekerweb?

Waarom zou je adverteren op Klassiekerweb.nl? Het verkeer van Klassiekerweb.nl groeit maand op maand sinds de start, dit komt omdat er elke maand een flinke hoeveelheid content wordt toegevoegd, er actieve social media wordt bedreven via Facebook, Instagram en Twitter en er zeer veel tijd wordt gestopt in een goede vindbaarheid in zoekmachines. Adverteren op www.klassiekerweb.nl betekent:

 

 • Meer zichtbaarheid voor je bedrijf en meer kwalitatief verkeer.
 • Je bedrijf onder de aandacht bij kwalitatief bezoek.
 • Directe kwalitatieve leads naar je eigen website.
 • Ook goed toegankelijk via tablet en smartphone.
 • Niet alleen gevonden worden op de eigen naam, maar ook op andere belangrijke relevante zoekwoorden.
 • Profiteren van indirect verkeer dat je naam en logo ziet op www.klassiekerweb.nl.

 

Hoe adverteren op klassiekerweb?

Adverteren kan middels een banner (ontwerp en animatie gaat wel in overleg want we willen de site rustig en overzichtelijk houden) of een eigen artikel, ook dit gaat in overleg. Een link is natuurlijk ook mogelijk.

 

Bedrijven kunnen ook adverteren op Klassiekerweb.nl door middel van een eigen pagina die op verschillende manieren in de content verweven zit. De eigen pagina bevat:

 

 • contactgegevens + link naar uw website
 • logo
 • beschrijving diensten
 • openingstijden
 • foto’s (kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor Google 360 foto’s)
 • kaartje met locatie

 

Adverteren voor garagebedrijven en specialisten

Je bedrijf komt in het hoofdmenu onder “specialisten” te staan, waar veel bezoekers zoeken naar oldtimer specialisten op merk, maar ook naar onderdelen en restauratiemogelijkheden.

 

De specialisten worden eveneens onderaan de merkpagina getoond waar het specialisme zich op toespitst. Daarbij met een duidelijke vermelding “specialist” ten opzichte van concurrenten. Een universeel bedrijf kan op alle merken gevonden worden, een merkspecialist alleen op het merk dat van toepassing is. Kwalitatief verkeer dus! Informeer vrijblijvend naar de onze tarieven. Deze pagina draait een jaar lang op Klassiekerweb.nl voor een eenmalig bedrag.

 

Is jouw website up to date en geschikt voor mobiel?

Ieder zijn specialisme, dat van ons is merken bouwen en uitgebreide ervaring op het gebied van content, conversie en design. We helpen vele partijen ook om hun eigen website beter op orde te krijgen. Denk hierbij aan landing pages, optimalisatie voor mobiel, want ook de helft van jouw website bezoek komt al via mobiele apparaten, en goede content. Of heeft je eigen site gewoon een goede upgrade nodig? Regel het via klassiekerweb: snel, efficiënt, betaalbaar en sowieso een jaar lang zichtbaar op www.klassiekerweb.nl. Klik hier voor meer informatie.

 

www.klassiekerweb.nl. Want oude liefde roest niet.

 

Contact

Wil je meer informatie of wil je adverteren op www.klassiekerweb.nl? Neem contact met ons op via info@klassiekerweb.nl. Een jaar lang zichtbaar op ons platform voor een fractie van de gemiddelde online campagne!