Evenementen & tochten

Klassieker en oldtimer evenementen zijn er het hele jaar door. In de zomermaanden hebben de toertochten uiteraard de overhand, maar zijn er ook veel shows van oldtimers. In de koudere maanden staan veel oldtimers natuurlijk veilig opgeborgen. Er zijn echter wel de nodige events van clubs en een aantal grote evenementen die jaarlijks terugkeren.

Je hoeft je nooit een moment te vervelen met je klassieker of als liefhebber van klassiekers. Hieronder een overzicht van alle shows, tours en evenementen die er binnenkort worden georganiseerd. Mis je een tocht of evenement? Laat het ons weten, dan plaatsen we hem erbij.

 

Controleer altijd vooraf bij de organisatie of een evenement wel doorgaat. Er kan altijd een reden zijn, het weer bijvoorbeeld, dat een evenement niet doorgaat!

26
Oct

Classics NL Leeuwarden

Friday 26 October 2018 t/m Sunday 28 October 2018
WTC Expo, Heliconweg, Leeuwarden, NederlandBekijk op kaart »

In het WTC Expo te Leeuwarden vindt van vrijdag 26 t/m zondag 28 oktober voor de vierde keer de beurs CLASSICSNL plaats. Ruim 20.000 vierkante meter wordt ter beschikking gesteld om klassiekerbezitters- en liefhebbers samen te brengen. CLASSICSNL biedt een gevarieerd aanbod; van oldtimer tot youngtimer, in verschillende prijsklassen, van dure exclusieve klassiekers tot gangbare modellen van vroeger.

Koop hier alvast voordelig je kaarten met korting. Zo profiteer je van een goedkoper tarief én hoef je niet in de rij voor de kassa te wachten!

Tarieven

  • Entreekaart kassa: € 13,50
  • Entreekaart online: € 11,50
  • Parkeertarief: € 4,00
  • Kinderen t/m 12 jaar: Gratis

Tot ziens op CLASSICSNL 2018!