MENU

Oldtimer evenementen & toertochten

Klassieker en oldtimer evenementen zijn er het hele jaar door. In de zomermaanden hebben de oldtimer toertochten uiteraard de overhand, maar zijn er ook veel shows met oldtimers. In de koudere maanden staan veel klassieke bolides natuurlijk veilig opgeborgen. Er zijn echter wel de nodige events van clubs en een aantal grote evenementen die jaarlijks terugkeren.

Je hoeft je nooit een moment te vervelen met je klassieker of als liefhebber van klassiekers. Hieronder een overzicht van alle oldtimer evenementen, tours en shows die er de komende tijd worden georganiseerd.

 

Oldtimer evenement of toertocht aanmelden

Autoshow of toertocht aanmelden? Stuur ons een bericht en we plaatsen het op deze pagina zodat zoveel mogelijk liefhebbers op de hoogte zijn van alle mooie activiteiten die er worden georganiseerd rondom klassieke auto’s.

24
sep

Volvo Klassiekerbeurs 2022

Zaterdag 24 september 2022 t/m zondag 25 september 2022
Autotron Rosmalen, Graafsebaan, Rosmalen, NederlandBekijk op kaart »
volvo beurs autotron Rosmalen

Na 2 jaar afwezigheid gaan we in 2022 weer een Volvo Klassieker Beurs organiseren! Het VKB team is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de 30e Volvo Klassieker Beurs in het Autotron, wederom in het laatste weekeinde van september. Op 24 en 25 september krijg je bij Autotron Rosmalen een volledig beeld van de Volvo klassiekers.

Op de Volvo Klassieker Beurs vind je klassieke Volvo’s en bijbehorende onderdelen, maar ook artikelen, zoals: smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Ook zijn er leveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia, particuliere aanbieders en de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen aanwezig.

De beurs is geopend op zaterdag 24 september van 10:00 tot 17:00 en op zondag 25 september van 10:00 tot 16:00. U hoeft om de beurs te bezoeken geen lid te zijn van een Volvo vereniging, iedere belangstellende is welkom. Entree € 12,00; kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren voor Volvo’s en Saabs gratis.


9
okt

Bimmerworld op Circuit Assen

Zondag 9 oktober 2022
tt assenBekijk op kaart »
bimmerworld

BimmerWorld komt ook in 2022 terug op het TT Circuit Assen. Dit gaat gebeuren op 9 oktober. Dan wordt het genieten van honderden BMW’s, Dragraces, diverse raceklasses, de Best of Show Contest en nog veel meer! Natuurlijk ben je met jouw Mini ook welkom! BimmerWorld is dan side event van Deutsche AutoFest, zoals de naam al zegt een event gericht op alle Duitse automerken.

Tijdens BimmerWorld vind je de mooiste BMW’s op de showpaddock. Tijdens het evenement zijn er de volgende area’s: BMW 1 t/m 8, BMW M, BMW X, BMW Z en de Classic Gallery. Daarnaast is er de burnout madness, revbattles, dragraces en nog veel meer. Een must see voor elke BMW-liefhebber!


20
okt

Auto e Moto d’Epoca Padova

Donderdag 20 oktober 2022 t/m zondag 23 oktober 2022
Padova, ItaliaBekijk op kaart »
auto e moto d'epoca padova

De Italiaanse Vintage Auto en Motor show in Padova die al meer dan 30 jaar wordt georganiseerd, is een van de grootste in Europa. Het vierdaagse evenement trekt meer dan 70.000 bezoekers en liefhebbers uit heel Europa naar een evenement vol geschiedenis, klassiekers, onderdelen, liefhebbers en concept cars. Er staan maar liefst 1.600 modellen op een oppervlakte van 90.000 m².


18
nov

Interclassics Brussel

Vrijdag 18 november 2022 t/m zondag 20 november 2022
Brussels Expo, Belgiëplein, Brussel, BelgiëBekijk op kaart »
interclassics brussel 2015

De zesde editie van InterClassics Brussels, welke van 18 t/m 20 november 2022 plaatsvindt in Brussels Expo, zal in het teken staan van het 75 jarige bestaan van Ferrari. InterClassics presenteert tijdens Classic Car Show Brussels een indrukwekkende line-up van ’s werelds bekendste sportwagenfabrikant. Naast deze mijlpaal wordt ook de unieke relatie van België en de “Scuderia” belicht. Al in 1952 stond de Belgische privateer Ecurie Francorchamps met haar kenmerkend gele Ferrari’s aan de start van Le Mans en vele F1 races.


3
dec

Essen Motorshow

Zaterdag 3 december 2022 t/m zondag 11 december 2022
Norbertstraße 2, Essen, GermanyBekijk op kaart »
essen motorshow

De passie voor Classic Cars is te vergelijken met de liefde voor een goede wijn. Net als zij zijn Classic Cars een uitdrukking van smaak en stijl; maar het zijn ook beleggingen en items voor verzamelaars. En net als bij goede wijnen zijn er ook echte kenners in de moderne klassieke en antieke autosegmenten. Op de Essen Motor Show ontmoeten ze elkaar in de Classic en Prestige Salon in de hallen 1 en 2.