Evenementen & tochten

Klassieker en oldtimer evenementen zijn er het hele jaar door. In de zomermaanden hebben de toertochten uiteraard de overhand, maar zijn er ook veel shows van oldtimers. In de koudere maanden staan veel oldtimers natuurlijk veilig opgeborgen. Er zijn echter wel de nodige events van clubs en een aantal grote evenementen die jaarlijks terugkeren.

Je hoeft je nooit een moment te vervelen met je klassieker of als liefhebber van klassiekers. Hieronder een overzicht van alle shows, tours en evenementen die er binnenkort worden georganiseerd. Mis je een tocht of evenement? Laat het ons weten, dan plaatsen we hem erbij.

 

Controleer altijd vooraf bij de organisatie of een evenement wel doorgaat. Er kan altijd een reden zijn, het weer bijvoorbeeld, dat een evenement niet doorgaat!

27
Sep

TafelTourTocht 2017

Wednesday 27 September 2017
Markt 72, Steenwijk, NederlandBekijk op kaart »
tafeltourtocht 2017 steenwijk

Op 17 september 2017 organiseert serviceclub Ronde Tafel 93 uit Steenwijk voor de derde keer op rij de TafelTourTocht Steenwijk! Editie 2017 zal een bijzondere TafelTourTocht wtafeltourtocht2016_117orden die geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde rijder. De startplaats is dit jaar Steenwijk. Steenwijk is centraal gelegen in de gemeente Steenwijkerland, een gemeente vol natuurschoon en weidse uitzichten. Een perfect decor voor onze TafelTourTocht 2017!

Organisatie
De TafelTourTocht is plezier voor 2! Een equipe bestaat uit 2 personen die rijden in een bijzondere auto. Hoe bijzonder de auto is? Geef uw creativiteit de vrije loop, zolang de auto maar voldoet aan de eisen zoals beschreven in het reglement. De TafelTourTocht wordt professioneel uitgezet door onze vaste partner Business Rally Events. Op deze manier kunnen wij u een uitdagende TafelTourTocht en veel plezier garanderen.

Culinaire hoogstandjes!
Afhankelijk van het door u gekozen pakket zult u onderweg op diverse punten tijdens de roTafeltourtocht2015_128ute culinair in de watten worden gelegd. Zo maakt u een leuke dag compleet!

Het goede doel: Stichting DroomWens
Als serviceclub organiseert Tafelronde 93 Steenwijk de TafelTourTocht om geld op te halen voor het goede doel. De opbrengst van de TafelTourTocht 2017 gaat volledig naar de Stichting DroomWens.


30
Sep

Wheels in the West

Saturday 30 September 2017 t/m Sunday 1 October 2017
Italiëlaan 4, Hazerswoude-Dorp, NederlandBekijk op kaart »
Wheels in the West

Deze vintage & klassieker beurs is een initiatief van de Stichting Wheels. De unieke verkoop- en tentoonstellingsbeurs vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2017 in het Plantariumgebouw te Hazerswoude/Boskoop. Het doel van Wheels in the West is: business doen, mensen plezier aan auto’s laten beleven én baten genereren ten behoeve van het slokdarm- en maagkanker fonds (SLMK fonds).

De beurs is een plek waar de handelaren en de liefhebbers van de klassieke auto elkaar kunnen ontmoeten. Op de beurs presenteren zo’n 150 standhouders hun mooiste exemplaren. Naast deze exclusieve auto’s vindt u er ook toebehoren, adviseurs, clubs en verschillende pleintjes waar u kunt genieten van een culinaire versnapering en een lekker drankje. Al met al reden genoeg voor een bezoekje aan dit veelzijdige evenement!

De tourrit op zondag 1 oktober 2017 start en finisht bij het klassieke auto evenement Wheels in the West. De eerste deelnemer start om 10.00 aan deze autotoer. Ruim 2 uur later en 72,5 km verder is deze equipe weer terug. Er is een speciaal gereserveerde parkeerplaats voor de deelnemende auto’s.

De kosten € 55,-. Dit is voor de route, 2x toegangskaarten voor de beurs en een parkeerplaats.