MENU

Oldtimer evenementen & toertochten

Klassieker en oldtimer evenementen zijn er het hele jaar door. In de zomermaanden hebben de oldtimer toertochten uiteraard de overhand, maar zijn er ook veel shows met oldtimers. In de koudere maanden staan veel klassieke bolides natuurlijk veilig opgeborgen. Er zijn echter wel de nodige events van clubs en een aantal grote evenementen die jaarlijks terugkeren.

Je hoeft je nooit een moment te vervelen met je klassieker of als liefhebber van klassiekers. Hieronder een overzicht van alle oldtimer evenementen, tours en shows die er de komende tijd worden georganiseerd.

 

Oldtimer evenement of toertocht aanmelden

Autoshow of toertocht aanmelden? Stuur ons een bericht en we plaatsen het op deze pagina zodat zoveel mogelijk liefhebbers op de hoogte zijn van alle mooie activiteiten die er worden georganiseerd rondom klassieke auto’s.

3
mrt

Classic Salon Antwerpen

Vrijdag 3 maart 2023 t/m zondag 5 maart 2023
expo antwerpen, belgiëBekijk op kaart »
expo oldtimers antwerpen

Thema’s dit jaar zijn onder andere: 60 jaar Jaguar E-type, 60 jaar Renault 4 en het merk Delage.

60 jaar Jaguar E-type
De mooiste auto ooit gemaakt” zei Enzo Ferrari toen Jaguar op 15 maart 1961 – op het autosalon van Genève – de Jaguar E-Type onthulde. Los van de opgemerkte presentatie maakte sindsdien, de combinatie van topprestaties, schoonheid en concurrentiële prijssetting van de Jaguar E-Type een icoon in de automobielwereld.

60 jaar Renault 4
Voor de eerste tekenen van de Renault 4 moeten we terug naar 1956. Renault was op zoek naar een waardige opvolger van de populaire 4CV. Anderzijds was men ook niet blind voor het succes van de Citroën 2CV.

Men wou dus een auto voor het volk, die praktischer en mooier was dan de 2CV. Maar ook gebruiksvriendelijker dan wat men in huis had met o.a. de Dauphine. Door de achterliggende motor bij de Dauphine – en eerder ook bij de 4CV – was er enkel een kofferruimte vooraan waardoor bij deze modellen het laadvermogen en -volume uiterst beperkt was.

Delage
Louis Delage was een gepassioneerd autoliefhebber die in 1900 zijn eigen ontwerpbureau oprichtte dat werkte voor de grootste Franse automerken, waaronder Peugeot. In 1905 begon hij zelf met de bouw van auto’s met een 1-cylindermotor van De Dion. Delage zou later een van de meest prestigieuze merken uit de Franse autogeschiedenis worden.


2
apr

International Porsche Collection Day

Zondag 2 april 2023
Ressenerbroek 2, heterenBekijk op kaart »
blank

De grootste beurs ter wereld op het gebied van Porsche Miniaturen, boeken, literatuur, souvenirs, design, art, kleding, accessoires, onderdelen en meer. Ongeveer 2500 vierkante meter met alles over en van Porsche met grote internationale deelname en aanbod. Openingstijden beurs: 09.00 – 15.00 uur Toegang is gratis!


12
apr

Techno Classica Essen

Woensdag 12 april 2023 t/m zondag 16 april 2023
Messeplatz 1, essenBekijk op kaart »
techno classic essen

Wereldshow voor vintage, klassieke en prestigieuze auto’s, motorsport, motorfietsen, reserveonderdelen, restauratie en World Club Meeting op ruim 120.000 vierkante meter. Meer dan 190.000 bezoekers uit 41 verschillende landen.


16
apr

Bollenrit Rotarycllub Rijnwoude

Zondag 16 april 2023
Italiëlaan 4 Hazerswoude-dorpBekijk op kaart »
bollenrit rotaryclub rijnwoude

Rotaryclub Rijnwoude organiseert op zondag 16 april alweer haar elfde Bollenrit. Het belooft een ontspannende tocht te worden vanuit het Groene Hart naar de bollenvelden rond Lisse, die hopelijk dan op hun mooist zijn. Het definitieve programma wordt begin 2023 vastgesteld.

De opbrengst van deze tocht gaat naar het Willem Alexander Kinder Ziekenhuis (WAKZ) in Leiden, onderdeel van het LUMC. Hiermee wil het WAKZ een verrijdbare beamer aanschaffen waarmee diverse afbeeldingen op de muur of op het plafond geprojecteerd kunnen worden. Dit gebruiksvriendelijke apparaat kan worden ingezet ter afleiding bij medische handelingen, maar ook ter als afleiding en ontspanning. In andere ziekenhuizen zijn hier al goede ervaringen mee opgedaan.


29
apr

Classic Days 2023 Sur Le Circuit De Nevers – Magny-Cours

Zaterdag 29 april 2023 t/m zondag 30 april 2023
Magny Cours Circuit de NeversBekijk op kaart »
blank

2000 historic and racing cars!
The Classic Days is the perfect event to share your passion for historic cars!

An amazing program for the 16th edition: Jean-Louis Schlesser is our guest star, joined by Jacky Ickx, Jean Ragnotti, and Jacques Laffite!
Centenary of the Le Mans 24 Hours, 60th aniversary of the Porsche 911, and 70th aniversary of the Chevrolet Corvette. The Ferrari F1 312B2 on the track! Thousands of cars on display, track days, classic car rally, automobilia second hand market, activities for kids, … and many more!
A week-end of fun, to share with family and friends on the beautiful track of Nevers Magny Cours.


7
mei

Tulpenrallye 2022

Zondag 7 mei 2023 t/m zaterdag 13 mei 2023
frankfurt duitslandBekijk op kaart »
tulpenrallye 2022

De 69e Tulpenrallye start op zondag 7 mei 2023 in Frankfurt. Hier komen de ruim 200 deelnemende equipes bij elkaar.

Op zondag kunnen zij deelnemen aan een oefenrit, waarbij alvast iedereen kan wennen aan het kaartmateriaal, de gebruikte systemen etc. Ook is deze rit goed geschikt om de samenwerking binnen de equipe wat fijn te slijpen. Deze oefenrit is niet verplicht, gratis en er komt geen uitslag.

De rally gaat op maandag 8 mei 2023 van start en finish is op zaterdag 13 mei bij Château St. Gerlach in Valkenburg. In 6 dagen leggen de equipes, met auto’s die voor 1973 zijn gebouwd, ruim 2.500 kilometer af.

De inschrijving opent op zaterdag 5 november 2022 om 10.00 uur en sluit bij voldoende inschrijvingen. Neem je tijd om correct in te schrijven en graag actuele foto’s toevoegen. Nieuwe equipes komen online zodra ze geaccepteerd zijn.

Klassen

Het is mogelijk om deel te nemen in de:

Vintageklasse, voor auto’s die zijn gebouwd voor 1951;
Touringklasse, voor deelnemers met weinig of geen rallyervaring;
Sportingklasse, voor meer ervaren equipes;
Expertklasse, waarin de equipes met de meeste ervaring tegen elkaar strijden.

Naast persoonlijke prijzen in de vier klassen, zijn er prijzen voor de dagwinnaars per klasse. Ook zijn er diverse prijzen per automerk. Ook kan men in elke klasse inschrijven voor de teamcompetities (3-5 equipes per team), waarbij elke equipe slechts in één team in kan schrijven. Er is verder een aparte teamprijs onder de naam Nations Cup. Voor deze cup komen landenteams in aanmerking die door de organisatie vooraf worden samengesteld.


12
mei

Franeker Oldies Festival

Vrijdag 12 mei 2023 t/m zaterdag 13 mei 2023
franekerBekijk op kaart »
Franeker Oldies Festival

De stichting Franeker Oldies Festival heeft in 2019 het stokje overgenomen van het bekende Rock en Roll festival. Hierbij kiezen we voor een bredere muziek opzet. Het zou voor Franeker een groot gemis zijn om zo’n prachtig festival niet meer door te laten gaan. En daarom hebben wij besloten om het in een nieuw jasje te steken. Het middag programma blijft wel hetzelfde als op het Rock en Roll festival. Dus de oldtimers krijgen weer een plekje, de braderie, het rock en roll dansen en de kindermiddag met de hoelahoep wedstrijd. De muziek in de avond is iets breder gemaakt met muziek uit de jaren 60 en 70. Kortom voor iedereen is er iets leuks te beleven en we maken er met zijn allen er gezellige dagen van!

Zaterdag 13 mei is er ook weer een mooie tour tocht georganiseerd voor de oldtimers en brommers. Ook deze editie lijkt het de organisatie leuk om weer bijrijders mee te nemen, dit jaar hebben ze er voor gekozen om de bewoners van Westerpoort Franeker uit te nodigen. Bent u bereid en kunt u deze mensen als bijrijder mee nemen, graag dit aangeven bij de aanmelding. Dan wordt het zonder twijfel een prachtige dag!


17
jun

Oldtimer Festival Veenendaal

Zaterdag 17 juni 2023
3902 HA VeenendaalBekijk op kaart »
Oldtimerdag Veenendaal

DE 5E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 17 JUNI 2023!
Met 3000 toeschouwers, 450 oldtimers, een geslaagde ochtendrit en perfect weer was het in alle opzichten een prachtige festival in 2022. We hopen we dit succes in 2023 te kunnen herhalen.

Op ons gratis festival aan de Groeneveldselaan komen alle voertuigen samen, ook degenen die niet aan een ochtendrit deelnamen. Naast alle oldtimers is er ook een markt, eten, drinken, kindervermaak en muziek. Geniet vooral na door in de fotomap de honderden foto’s van de verschillende eerdere festivals te bekijken. Deze opzet willen we gezien alle positieve reacties vasthouden voor zaterdag 17 juni 2023. Wij houden u via Facebook en deze site op de hoogte van alle ontwikkelingen.


18
jun

Nationale oldtimer dag Lelystad

Zondag 18 juni 2023
Bataviahaven, Lelystad, NederlandBekijk op kaart »
oldtimerdag lelystad 2017

Mobiel erfgoed schetst een indrukwekkend beeld van vaderlandse ondernemingsgeest. Het is onlosmakelijk verbonden met ons land, haar geschiedenis en de Nederlandse identiteit. Nederland ontwikkelde zich in ruim een eeuw tot belangrijke schakel op het gebied van vervoer en mobiliteit. Of het nu ging om de productie van rijwielen, koetsen, motoren, vliegtuigontwerpen, schepen en automobielen, Nederland sprak en spreekt haar woordje mee. Namen als Spyker, Eijsink, Fokker, Kromhout, Fongers, DAF en Donkervoort spelen als onderdeel van ‘Dutch Design’ een belangrijke en innovatieve rol.

De autogeschiedenis heeft met de jaarlijkse Nationale Oldtimerdag in Lelystad een eendaagse rijdende museale invulling. Een dag waarbij automobielen uit vervlogen tijden zich laten zien, horen en ruiken. Een terugblik op de ‘techniek van toen’ en op de uiteenlopende ontwerpen van limousines, sedans, cabriolets, sportcars en open tourers. Een collectie van automobielen met een verhaal. De aantoonbare historie van een niet meer bestaand merk, de nostalgie rond de persoon die de auto als eerste aankocht, de geschiedenis van de auto tijdens markante gebeurtenissen en de kunst van de, soms beroemde, radiatorbeelden (mascottes). De Nationale Oldtimerdag in Lelystad biedt eigenaren, collectioneurs, verkopers en bezoekers een mogelijkheid om dat verleden en de ondernemingsgeest op dat terrein te tonen. Een dag om mee te beleven en om van te genieten.


Wij hebben al vaker de Oldtimerdag in Lelystad bezocht. Altijd gezellig!


16
jun

Historic Grand Prix Zandvoort

Vrijdag 16 juni 2023 t/m zondag 18 juni 2023
circuitpark zandvoortBekijk op kaart »
historic Grand Prix Zandvoort

Ook in 2023 keert de Historic Grand Prix terug naar Zandvoort! Van klassieke F1- tot F3-auto’s uit de jaren 80 tot LMP en GT-wagens uit de zero’s: ook deze editie belooft een spektakel te worden met meer entertainment dan ooit tevoren. Geniet van muziek, barbecues, ronkende motoren en meer. Het ultieme dagje/weekend uit met je vrienden, vader, moeder, opa, oma of het complete gezin. De Historic Grand Prix vormt een combinatie van historische autosport en een programma vol nevenactiviteiten!

Vanaf de eerste officiële race in 1948 tot vandaag de dag heeft CM.com Circuit Zandvoort vele tijdperken doorlopen en het ontstaan van vele grote kampioenen als Lauda, Senna, Hamilton en Verstappen meegemaakt. Sportwagens die in de beginjaren op het circuit raceten zijn inmiddels gekroond tot nationaal erfgoed. Vier samen met vele liefhebbers de 75e verjaardag van CM.com Circuit Zandvoort en koop nu jouw early bird tickets voor de Historic Grand Prix 2023.


25
jun

Oss on classic wheels

Zondag 25 juni 2023
Eikenboomgaardplein, ossBekijk op kaart »
Oss on classic wheels

Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Tijdens de ochtend verzamelen de deelnemers zich op de parkeerplaats van het Eikenboomgaardplein in Oss voor de inschrijving en kunnen bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen.

Rond 12:30u zullen de voertuigen worden uitgezwaaid voor een toertocht met een lengte van ongeveer 90km voor de vierwielers, en 60km voor de tweewielers door de wijde omgeving van Oss.

Na afloop van de toertocht zullen de voertuigen weer arriveren op het Eikenboomgaardplein. De dag wordt afgerond met een prijsuitreiking voor de deelnemers die in de ogen van de jury met de mooiste voertuigen rondrijden.


25
jun

Oldtimerdag Mijdrecht

Zondag 25 juni 2023
Ontspanningsweg 1, mijdrechtBekijk op kaart »
oldtimerdag Mijdrecht

Heb je een oldtimer en lijkt het je leuk om een middagje met gelijkgestemden door te brengen, op te scheppen en onder elkaars motorkap te gluren? Of heb je géén oldtimer, maar wil je ze wèl zien? Dan is de 2e “Oldtimer Middag Mijdrecht” helemaal iets voor jou.

Op zondagmiddag 25-06-2023 worden er tot 250 Oldtimerbezitters uitgenodigd om hun trots te komen laten zien in Mijdrecht. Ze maken er een feestje van daar in Mijdrecht, want ze stellen de auto’s op langs een food-court, alwaar je natje en droogje professioneel wordt samengesteld. En dat komt goed uit, want de show is van 15:00 tot 19:00, dus etenstijd valt daar mooi tussen.

De toegang is natuurlijk gratis, maar je versnaperingen zijn (ook natuurlijk) voor eigen rekening! :-). Deze middag volgens het Cars&Coffee concept is voor alle merken, zolang de Auto/Motor/Brommer ouder is dan 25 jaar.

Het evenement begint rond 15:00 uur en om 19:00 uur breken ze de boel weer af.

De auto’s staan opgesteld op de parkeerlocatie van Optisport/Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg-1, Mijdrecht) en ze regelen een uitgebreid food-court ter plaatse.

Deelname is gratis voor oldtimer bezitters en publiek. Wél vragen ze de bezitters om vooraf in te schrijven op de website, zodat ze het maximum aantal auto’s voor deze middag kunnen sturen.


13
jul

Goodwood Festival of Speed 2023

Donderdag 13 juli 2023 t/m zondag 16 juli 2023
Goodwood Motor Circuit, Chichester, Verenigd KoninkrijkBekijk op kaart »
goodwood festival of speed 2016

Het Festival of Speed, vaak kortweg Goodwood genoemd, duurt 3 dagen. En wat voor dagen! Er is ongelofelijk veel te doen. Er komt zoveel op je af. Simpelweg omdat er zoveel is. De dagprogramma’s geven je geen moment rust en je vergeet zo je lunch. En dat is iets goeds. Op Goodwood is het kippenvel- na kippenvelmoment. Nergens maar dan ook nergens ter wereld vind je meer live automotive action als tijdens dit Engelse autofestival. Al het bijzondere uit 125 jaar autohistorie raast voorbij of staat anders wel op een steenworp afstand van het Goodwood House geparkeerd. Dus boeken voor 2022, je krijgt er geen spijt van!

Full Throttle - The Endless Pursuit of Power, The Goodwood Festival of Speed

Ja, het is wat verder weg en het heeft een groter prijskaartje, maar het is 120% de moeite waard weten we uit ervaring!


22
jul

Historic Grand Prix Zolder

Zaterdag 22 juli 2023 t/m zondag 23 juli 2023
zolder belgieBekijk op kaart »
blank

Circuit Zolder en de Historic Grand Prix zijn al jarenlang beste vrienden. Dit is vintage fast moving history! Met de komst van verschillende series tijdens het eerste weekend van juli 2023 is de actie op de piste verzekerd. In de paddock zullen er op zaterdag en zondag vele oldtimer-juweeltjes te bewonderen zijn.

Op zondag 23 juli organiseert Circuit Zolder voor de 6e maal het Concours d’élégance . De maximum 50 deelnemende klassiekers aan het concours worden in een stijlvol aangeklede zone gepresenteerd aan het publiek en zijn per klasse ingedeeld. De deskundige jury o.l.v. Leo Van Hoorick (Conservator AUTOWORLD) zal de gepresenteerde klassiekers beoordelen. Wedden dat er ogen tekort zijn om al het moois te bewonderen.

Gedurende het hele weekend wordt er een heus verkoopsdorp ingericht centraal in de paddock van Circuit Zolder dat bereikbaar is voor het publiek en alle deelnemers van de races.


6
aug

Geleense Oldtimer Parade, 25e editie

Zondag 6 augustus 2023
markt geleenBekijk op kaart »
oldtimerdag Geleen 2022

Op zondag 6 augustus 2023 vindt op de Markt in Geleen alweer de 25ste editie plaats van de Geleense Oldtimer Parade.

Organisatie is in handen van de ” Stichting Oldtimer Vrienden Limburg ” en dit in samenwerking met een aantal sponsoren, de horeca ondernemers en de gemeente Sittard-Geleen. In de loop der jaren is er een goede naam opgebouwd en ieder jaar mogen wij ons verheugen op deelnemers uit zowel Nederland, België als Duitsland.

Ook de deelnemende klassiekers en oldtimers zijn zeer gevarieerd zowel in leeftijd als in uitvoering. Zo zijn er altijd tientallen vooroorlogse oldtimers aanwezig, maar in de meerderheid zijn de mooie en interessante klassiekers, van heel groot tot zeer klein.

De Markt wordt als het ware omgebouwd in een automuseum. Rond 13.30 uur begint er een presentatie van de oldtimers waarbij vele wetenswaardigheden aan het licht komen. De gehele dag zijn de vooroorlogse oldtimers van de STOVL te bewonderen samen met de oude tractoren en stationaire motoren. Er worden dit jaar vele duizenden bezoekers verwacht om deze bijzondere dag mee te beleven.

De dagindeling voor de deelnemers zal ongeveer dezelfde zijn dan in 2019. De twee rondritten blijven bestaan, maar in de ochtend is er een rit van ongeveer 75 kilometer. In de namiddag is er een rit van zo’n 40 kilometer door het prachtige heuvelland.

Tussen de ritten in zal de voertuigpresentatie plaats vinden en is er voor de deelnemers voldoende tijd om alle attracties op het marktplein te bewonderen. U bent niet verplicht beide ritten te rijden; u kunt uw dag helemaal naar eigen believen indelen.

Iedereen heeft dan de gelegenheid om de andere voertuigen te bekijken of andere tentoongestelde zaken te bewonderen. Vanaf de terrasjes van de omliggende cafés kan je genieten van alles wat er op het marktplein gebeurt. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan de Geleense Oldtimer Parade. Het belooft een bijzondere en gezellige dag te worden. Deelname staat open voor auto’s en motoren van minimum 25 jaar en ouder.

De dagindeling op 7 augustus ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 9.00 uur ontvangst en uitreiking van de benodigde papieren en rallyplaat.
  • Vanaf 9.30 uur vertrek van de eerste rit door het Limburgse heuvelland, waarna vanaf 12.00 uur terugkeer op de Markt.
  • Vanaf 13.00 uur vertrek voor de tweede rit door het Limburgse heuvelland met voertuigpresentatie.

Deelname kost per voertuig met bestuurder € 17,50,- en voor elke passagier € 7,50,-. In deze bijdrage zijn inbegrepen: een rallyplaat, routebeschrijvingen, broodjes, consumptiebon en sponsorartikelen. De startnummers worden pas 14 dagen voor het evenement verzonden en dit na registratie van je betaling. Met het startnummer kan je rechtstreeks het marktplein oprijden zonder uit te stappen. Eveneens bij het binnenrijden ontvangt u dan de sponsortas met het rallybord, de routebeschrijvingen, de broodjes en consumptiebonnen. Overschrijven kan tot 1 week voor het evenement. Op de dag zelf kan men zich ook nog aanmelden aan de inschrijfbalie, u dient dan wel rekening te houden met enige wachttijd.


1
sep

Concours d’Elegance Soestdijk

Vrijdag 1 september 2023 t/m zondag 3 september 2023
paleis soesdijkBekijk op kaart »
concours d'elegance paleis soestdijk

Voor de editie van 2023 zal het Concours d’Elégance wederom plaatsvinden op het centraal gelegen Paleis Soestdijk. De locatie zijn we al snel aan gewend, de basisingrediënten zijn hetzelfde: auto’s van wereldklasse in een koninklijke omgeving.
 
Dit jaar staat in het teken van het verleden, heden en de toekomst van de auto. Van klassieke oldtimers tot spectaculaire prototypes, en echt alles hier tussenin! Naast alle auto-glorie kunt u genieten van de PreWar Sprint, de modeshows, de royal fair, live muziek en voor de kinderen is er de Trapauto Race.


Natuurlijk zijn wij al meerdere keren op het Concours d’Elegance geweest. Het is al genieten op de parkeerplaats!


1
sep

Concours of Elegance Hampton Palace

Vrijdag 1 september 2023 t/m zondag 3 september 2023
hampton court palaceBekijk op kaart »
concours elegance hampton palace 2022

Het Concours of Elegance 2023 vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september in Hampton Court Palace. Het Concours of Elegance begon in Windsor Castle in 2012, voordat het in 2015 verhuisde naar St James’s Palace, Hampton Court Palace in 2014 in het Palace of Holyroodhouse in Edinburgh (de officiële residentie van Hare Majesteit de Koningin in Schotland) voordat het terugkeerde naar Windsor Castle in 2016 en Hampton Court Palace in 2017.

Het Concours of Elegance zal opnieuw een selectie van 60 van de zeldzaamste auto’s van over de hele wereld samenbrengen, waarvan er vele nog nooit eerder in het Verenigd Koninkrijk zijn gezien. Veel van de Concours-auto’s zullen ook deelnemen aan een tweedaagse rondrit in de dagen voorafgaand aan het belangrijkste Concours-evenement. Uniek is dat de winnaar van het Concours of Elegance niet wordt gekozen door een jury, maar door de eigenaren van de auto’s zelf. Elke deelnemer wordt gevraagd om op de andere tentoongestelde modellen te stemmen om te beslissen welke auto als de ‘Best of Show’ wordt beschouwd.

Als aanvulling op het Concours of Elegance zullen honderden andere mooie auto’s worden tentoongesteld, waaronder deelnemers aan The Club Trophy. Nu, in zijn achtste jaar, ziet The Club Trophy dat enkele van de meest prestigieuze autoclubs van het VK hun beste voorbeelden aanbieden aan een onafhankelijke jury. De winnende Club Trophy-auto zal een plaats innemen in het belangrijkste Concours of Elegance-evenement van het volgende jaar.


8
dec

Essen Motorshow

Vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 10 december 2023
Norbertstraße 2, Essen, GermanyBekijk op kaart »
essen motorshow

De passie voor Classic Cars is te vergelijken met de liefde voor een goede wijn. Net als zij zijn Classic Cars een uitdrukking van smaak en stijl; maar het zijn ook beleggingen en items voor verzamelaars. En net als bij goede wijnen zijn er ook echte kenners in de moderne klassieke en antieke autosegmenten. Op de Essen Motor Show ontmoeten ze elkaar in de Classic en Prestige Salon in de hallen 1 en 2.

Jaarlijks zijn er zo’n 500 exposanten die hun droomauto-aanbod presenteren aan autoliefhebbers op de Essen Motor Show. EMS, oftewel Essen Motor Show, is Europa’s grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto’s, klassieke auto’s en motoren. Het beursterrein is maar liefst 100.000 m² groot verdeeld over 8 hallen. Het evenement vindt plaats in december 2023.

EMS heeft een uniek dienstenaanbod in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Daarnaast is er voor een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties gezorgd. Ook kunnen oldtimerliefhebbers genieten van de klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. Op deze expositie zijn er natuurlijk ook oldtimers te koop.

Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken op deze prachtige beurs. Een toegangskaartje kost ongeveer €15 per persoon per dag. Kinderen tot en met 16 jaar bedragen zo’n €13. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.


10
mei

Monaco Historic Grand Prix 2024

Vrijdag 10 mei 2024 t/m zondag 12 mei 2024
monacoBekijk op kaart »
historic grand prix monaco 2022

De Monaco Historic Grand Prix wordt elke twee jaar gehouden en dit wordt de 14e editie in het hartje van Monaco op het welbekende circuit waar ook de Formule 1 verreden wordt.

Le Film du Grand Prix de Monaco Historique 2021

Deze stond al een tijdje op ons verlanglijstje en in 2022 gingen we er dan eindelijk naartoe! We komen er al jaarlijks voor de Formule 1, maar deze Historic Grand Prix is een klasse apart. Lees hier ons verslag!