MENU

Eric Breed

+31 (0)224-295763

Witte Paal 171
1742 NX Schagen (Noord-Holland)
http://www.ericbreed.nl
info@ericbreed.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m vrijdag8:30 - 17:00
Zaterdagop afspraak (bellen)
ZondagGesloten

Over Eric Breed

Eric Breed Mercedes Klassiekers & Youngtimers is het bedrijf voor de in- en verkoop van originele in topstaat verkerende auto’s met lage km-standen. Eric Breed verzorgt ook al het onderhoud aan deze klassiekers in zijn professionele, gespecialiseerde werkplaats/garage in Schagen (Noord-Holland). Specialist in o.a. W107, W108, W114-115, W116, W123, W124, W126, W201. Ook voor onderdelen het juiste adres.

 

Mercedes specialist Eric Breed

In 2000 besloot Mercedes-specialist Eric Breed zich volledig te gaan wijden aan de auto’s die hem het meest fascineren: de klassiekers en youngtimers van het merk met de ster.

 

Het leidde tot een automobielbedrijf waar perfectionisme, liefde voor het vak en ruim 20 jaar Mercedes-Benz ervaring elkaar ontmoeten. Automobielbedrijf Eric Breed biedt uitsluitend eerlijke auto’s van onvoorwaardelijke topkwaliteit aan, en draagt vakkundig zorg voor onderhoud en reparaties.

 

Van inkoop tot onderhoud

Zo vindt u in Schagen dus alles onder één dak: inkoop, verkoop en onderhoud. Uiteraard verzorgen we daarbij ook de onderdelen, stuk voor stuk van de kwaliteit die Mercedes-Benz bij de ontwikkeling van de auto voor ogen had. En desgewenst geven we uw auto als finishing touch een professionele schoonmaakbeurt – alles met maar één doel:
uw Mercedes in smetteloze conditie houden.

 

onderdelen

Eric Breed levert nagenoeg alle onderdelen voor de klassieke Mercedes-Benz; origineel en goede imitatie, nieuw en gebruikt. Het bedrijf in Schagen is voorzien van een goed uitgerust magazijn. Aan klanten die de onderdelen bestellen om zelf te sleutelen wordt gedegen informatie gegeven. Dus ook voor de ’doe-het-zelver’ een adres om te onthouden.

Kaart