Klassiek VW Centrum

0224 57 34 15

06 50 45 11 24

Nijverheidsweg 21
1751 HG Schagerbrug (Noord-Holland)
http://www.klassiekvwcentrum.nl
info@klassiekvwcentrum.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Extra informatie

Bellen voor afspraak: 0224 57 34 15 / 06 50 45 11 24

Over Klassiek VW Centrum

Klassiek VW Centrum in Schagerbrug is al ruim 20 jaar uw specialist voor luchtgekoelde Volkswagens. Voor alle reparaties aan uw luchtgekoelde Volkswagen kunt u terecht bij Klassiek VW Centrum in Schagerbrug. Wij voeren alles uit op een snelle en vakkundige wijze. Onze voorraad aan onderdelen is dusdanig groot dat we geen ‘nee’ hoeven te verkopen. Mochten er bepaalde onderdelen moeilijk verkrijgbaar zijn, dan gaan wij hiernaar voor u op zoek. Wij zijn goed bekend als specialist en hebben de nodige contacten in zowel binnenland als buitenland.

 

APK-keuring

Ook voor APK-keuring van uw klassieke Volkswagen kunt u bij ons terecht. Wij raden sowieso aan om dit jaarlijks te doen met waar nodig onderhoud. Dit is voor uw eigen veiligheid en een langere levensduur van uw Volkswagen.

 

Restauraties Klassiek VW Centrum

Bij ons kunt u terecht voor een complete of deelrestauratie van uw klassieke Volkswagen. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en in veel gevallen zelfs originele onderdelen. Ook straalwerk wordt professioneel uitgevoerd door een specialist in oldtimers waar wij mee samenwerken.

 

Helaas komen wij het vaak tegen dat nieuwe delen plaatwerk over oud materiaal zijn heen gezet met als resultaat dat het daaronder gewoon door roest. Dit heeft niets te maken met restauratie en is dus ook niet onze manier van werken. Wij verwijderen oud en slecht materiaal en het nieuwe materiaal wordt behandeld en daarna eventueel voor u in kleur gezet.

 

Afspraak

Bel altijd even voordat u onze kant op komt, dan weet u zeker dat u niet voor niets komt.

Kaart