MENU

Klassiek VW Centrum

0224 57 34 15

06 50 45 11 24

Nijverheidsweg 21
1751 HG Schagerbrug (Noord-Holland)
http://www.klassiekvwcentrum.nl
info@klassiekvwcentrum.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Extra informatie

Bellen voor afspraak: 0224 57 34 15 / 06 50 45 11 24

Over Klassiek VW Centrum

Klassiek VW Centrum in Schagerbrug is al ruim 20 jaar uw specialist voor luchtgekoelde Volkswagens. Voor alle reparaties aan uw luchtgekoelde Volkswagen kunt u terecht bij Klassiek VW Centrum in Schagerbrug. Het bedrijf voert alles uit op een snelle en vakkundige wijze. De voorraad aan onderdelen is dusdanig groot dat er geen ‘nee’ hoeft te worden verkocht. Mochten er bepaalde onderdelen moeilijk verkrijgbaar zijn, dan gaat men hiernaar voor u op zoek. Klassiek VW Centrum is goed bekend als specialist en heeft de nodige contacten in zowel binnenland als buitenland.

 

APK-keuring

Ook voor APK-keuring van uw klassieke Volkswagen kunt u bij Klassiek VW Centrum terecht. Het bedrijf raadt sowieso aan om dit jaarlijks te doen met waar nodig onderhoud. Dit is voor uw eigen veiligheid en een langere levensduur van uw Volkswagen.

 

Restauraties Klassiek VW Centrum

Bij Klassiek VW Centrum kunt u terecht voor een complete of deelrestauratie van uw klassieke Volkswagen. Er worden alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt en in veel gevallen zelfs originele onderdelen. Ook straalwerk wordt professioneel uitgevoerd door een specialist in oldtimers waarmee wordt samengewerkt.

 

Helaas komt Klassiek VW Centrum het vaak tegen dat nieuwe delen plaatwerk over oud materiaal zijn heen gezet met als resultaat dat het daaronder gewoon door roest. Dit heeft niets te maken met restauratie en is dus ook niet onze manier van werken. Klassiek VW Centrum verwijdert oud en slecht materiaal en het nieuwe materiaal wordt behandeld en daarna eventueel voor u in kleur gezet.

 

Afspraak

Bel altijd even voordat u richting Schagerbrug rijdt, dan weet u zeker dat u niet voor niets komt.

Kaart