MENU

Eigen website

We horen en zien het steeds vaker: “m’n site is wel gebouwd, maar voor elke aanpassing moet betaald worden, zelfs het aanpassen van een plaatje! Of je site is gedateerd en niet geschikt voor mobiele apparaten. En zelf heb je de tijd en de kennis niet om ermee aan de slag te gaan. Terwijl ook jij weet dat consumenten meer en meer online zoeken, kiezen en kopen. Bij Klassiekerweb hebben we al zoveel sites ontworpen en gebouwd, dat we exact weten waar we rekening mee moeten houden. Dit komt mede door onze achtergrond in marketing waarbij we werken voor grote merken en voor merken die groot willen worden.

 

Een betaalbare website die ook goed onderhouden wordt?

Bij Klassiekerweb werken we niet met eigen tools en programmeurs waardoor je vervolgens aan ons vast zit. We werken met open source software zoals WordPress. Bewezen systemen die een fractie kosten van maatwerk en zo uitgebreid en betaalbaar zijn dat inmiddels 1 op de 6 websites in de wereld op een dergelijk open source platform draait. Aanpassingen en updates doe je in een handomdraai en bij klassiekerweb zijn ook interessante en betaalbare abonnementen af te sluiten voor maandelijks onderhoud van de site en eventueel social media. Handig en praktisch zodat jij je kunt richten op jouw specialisme. Zo gaat een website eindelijk doen wat hij moet doen: meer klanten opleveren!

 

De voordelen op een rijtje

  • up to date nieuwsberichten
  • actueel aanbod, indien gewenst gekoppeld met een van de grote aanbodsites zoals Autotrack of Autotrader
  • up to date social media
  • geen dode links
  • makkelijk vervangen van afbeeldingen
  • goed bruikbare website op mobiele apparaten
  • indien gewenst meertalig
  • indien gewenst een duidelijk en passend logo voor uw bedrijf
  • vermelding op www.klassiekerweb.nl met eigen pagina
  • geen verborgen kosten of verrassingen achteraf

 

meer kwalitatief verkeer, betekent meer conversie en dus meer afspraken

Ieder zijn specialisme, dat van ons is merken bouwen en uitgebreide ervaring op het gebied van internet, content, conversie en design. We helpen vele partijen ook om hun eigen website beter op orde te krijgen. Denk hierbij aan landing pages, optimalisatie voor mobiel, want ook de helft van jouw website bezoek komt al via mobiele apparaten, en goede content. Of heeft je eigen site gewoon een goede upgrade nodig? Regel het via klassiekerweb: snel, efficiënt, betaalbaar en sowieso een jaar lang zichtbaar op www.klassiekerweb.nl.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat je verrassen door onze flexibiliteit en snelheid.