MENU

Montagna d’Oro

+31 (0)516 52 00 26

+31 (0)6 21 54 63 70

Houtwal 30B 1-4
8431 EX Oosterwolde (Drenthe)
http://www.montagna.nl/
info@montagna.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderhoud & Reparatie, Stalling
Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdagop afspraak
Woensdag t/m Vrijdag10:00 - 16:00
Zaterdag10:00 - 16:00

Extra informatie

Bellen voor afspraak: +31 (0)516 52 00 26 / +31 (0)6 21 54 63 70

Over Montagna d’Oro

Een specialist in klassieke Italianen. Al van kinds af aan is eigenaar René Goudberg gek van auto’s. Met name van Italiaanse auto’s (Alfa Romeo, Lancia, Fiat..) uit de jaren zestig en zeventig. Als je opgroeit en je rijbewijs haalt, dan begint het: de ene na de andere mooie oldtimer wordt aangeschaft (meestal Alfa’s). Je wordt ouder en wijzer, en begint al op jonge leeftijd een eigen slagersbedrijf. De passie voor Italiaanse auto’s is echter nog steeds aanwezig en met een goedlopend slagersbedrijf kun je een bescheiden verzameling klassiekers aanleggen. Die collectie groeit en groeit, totdat je er zoveel hebt dat je moet overwegen om enkele auto’s te verkopen. Maar welke?

 

Van hobby naar bedrijf

Uiteindelijk wordt een showroom gehuurd en zo is het kleinschalige bedrijf “Montagna d’Oro” ontstaan. Montagna d’Oro is de Italiaanse vertaling van de achternaam “Goudberg”. Het aantal auto’s groeit intussen maar door, en ook de verkopen nemen toe. De hobby wordt steeds leuker maar ook steeds drukker. Uiteindelijk heeft René in februari 2005 besloten de slagerij te verkopen aan zijn beide zwagers om Montagna d’Oro handen en voeten te kunnen geven. Inmiddels enkele jaren verder is zijn droom om een nieuw eigen pand te laten bouwen uitgekomen.

 

specialist specialist in klassieke Italianen in Oosterwolde

In Oosterwolde is in 2013 een nieuw pand van twee verdiepingen gebouwd met een totale oppervlakte van 1200 m2, een erg fraaie showroom in Italiaanse stijl waar ruim 35 klassiekers worden gepresenteerd, een volledig ingerichte shop waar vele autoboeken, folders, miniaturen, oliën & additieven, poets-, reinigings- en onderhoudsproducten worden gepresenteerd.

 

Doelstelling van Montagna d’Oro

Doel is om de klassieke Italiaanse auto, denk hierbij aan Alfa Romeo, Lancia en Fiat, die zich onderscheiden door stijl, design en afwerking, beschikbaar te houden voor de gepassioneerde liefhebber. Dit wordt ondersteund door een uitgekiend programma, waarbij een zeer hoge kwaliteit, originaliteit en historie van de aangeboden auto’s een must is. Om een dermate hoge kwaliteit te kunnen blijven aanbieden is het nodig om naast een zeer uitgebreid netwerk met enige regelmaat zelf naar het mooie Italië af te reizen voor een zoveelste speurtocht.

 

Doelgroep is de serieuze liefhebber, de verzamelaar, de man of vrouw die iets heeft met klassieke Italiaanse automobielen. Alfa Romeo, Lancia en Fiat. Dat kan de vorm zijn, de snelheid, de finesse of gewoon nostalgie. Voor deze groep heeft Montagna d’Oro een collectie van gemiddeld 25 auto’s vanaf 1960. ok de startende liefhebber kan bij ons terecht, hiervoor is er een selectie van enkele jongere auto’s die vanaf 15 tot 10 jaar oud zijn.

 

het motto van Montagna d’Oro

Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die volgens eigen zeggen in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook het motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Het bedrijf gaan voor de klant en mocht er onverhoopt toch iets tegen vallen, dan wordt dat netjes opgelost.

 

specialist klassieke italiaanse auto's Montagna d'Oro

Kaart