MENU

Borgward komt met SUV!

Zondag 26 juli 2015 om 17:42 door Frank

Gerelateerd model

Borgward Isabella 1960

Isabella

Nog een dikke maand, dan begint de 66e autoshow van Frankfurt en daar gaat het dan toch gebeuren: Borgward onthult dan het eerste model van een serie modellen. Ja, ja, de mannen van Borgward hebben er zin in. Het bedrijf stond al op de Autosalon van Genève, maar daar was nog niks nieuws te zien anders dan een klassieke Isabella.

 

Dat gaat dus veranderen en ze geven een kleine teaser weg waar een eerste glimp te zien is van de Challenge & Change filosofie die het merk zichzelf heeft opgelegd. Bij een herintroductie van een merk kijken wij toch altijd een beetje met gemengde gevoelens uit naar zo’n eerste exemplaar. Gaat het recht doen aan het merk of krijgen we eigenlijk iets compleet nieuws te zien wat eigenlijk niet zoveel meer met de oude modellen te maken heeft, anders dan een herkenbaar logo en de naam?

 

borgward fabriek

De deuren sloten ruim 40 jaar geleden

 

Borgward wil zich positioneren als een toegankelijk premium-merk met een duidelijke eigen signature zonder dit te overdrijven. Op onderstaande foto is een stuk van de achterzijde van het nieuwe model te zien met letters die niet alleen ons sterk doet denken aan de achterkant van een Range Rover. Er is nog niets bekend over krachtbonnen maar er zijn al testmodellen gespot op de Nürburgring en wie weet heeft Borgward ook nog wel iets elektrisch om uit de hoge hoed te toveren. We gaan het zien! Gaat Borgward ons verrassen of wordt het een teleurstelling die als een nachtkaars uitgaat?

 

borgward sneak peek

 

borgward spyfoto

 


Ook interessant


Gerelateerde merken