MENU

Gecrashte Italianen strippen voor je werk

Vrijdag 28 november 2014 om 22:33 door Frank

Dit artikel bevat schokkende beelden voor liefhebbers van Italiaanse auto’s. Verder lezen en omlaag scrollen is volledig op eigen risico!

 

Wie online wel eens naar onderdelen heeft gezocht, is ongetwijfeld wel eens op de site van Eurospares terecht gekomen. Het bedrijf in de buurt van Londen handelt al meer dan dertig jaar in tweedehands onderdelen van de luxere merken en heeft inmiddels een enorme voorraad opgebouwd. Achtervleugel van je F40 afgevallen? Eurospares heeft het. Maar ook dat rubbertje achter dat knopje in het midden van het dashboard van je klassieke Jag hebben zij liggen. Het bedrijf heeft eigenlijk een soort luxe sloperij van merken als Ferrari, Maserati en Lamborghini. Het bedrijfsterrein is inmiddels vier voetbalvelden groot. Het team van Eurospares koopt over de hele wereld onderdelen en sloopauto’s op, meestal zonder dat de wrakken bekeken zijn.

 

Eenmaal binnen worden de wrakken compleet gestript. Eurospares heef voor meer dan zeven miljoen Pond aan handel in de goed beveiligde magazijnen liggen. Best indrukwekkend! De beveiliging is inmiddels al veel meer dan een hek met een hangslotje waar het ongetwijfeld ooit mee begon.

 

ferrari F40 crashed

F40, of wat ooit een F40 was…

 

Plaatjes van crashes waar wij verdrietig van worden maar waar ze bij Eurospares wèl blij van worden. Het lijkt ons elke keer weer een klein drama als er een exemplaar wordt binnengebracht. Zouden ze de hele dag begrafenismuziek draaien in de werkplaats? Of zitten ze handenwrijvend naar de winterse weersvoorspellingen te luisteren en online te zoeken naar de laatste wrakken? In de video wordt een Ferrari 360 binnengebracht die ze gaan laten inslapen. Hoe zonde!

 

lamborghini crashed

Ooit een grommende Lamborghini Countach

 

Ferrari Scrapyard | Motorvision

Meer informatie, en die nieuwe velg voor je klassieke Maserati 3500, vind je hier.


Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*