MENU

InterClassics steunt interesse jongeren voor oldtimers

Donderdag 26 maart 2015 om 16:31 door Frank Schippers

Van 4 april t/m 3 mei 2015 is de allereerste Europese Pop up Classics store een feit. Een tijdelijke showroom met een uniek aanbod van circa 140 klassiekers aan de A12 waar bezoekers terecht kunnen voor het bekijken, kopen en verkopen van oldtimers. Van ‘project’ tot ‘perfect’, van Renaultje tot Rolls Royce.

 

logo interclassicsInitiatiefnemer Roy Bolks mikt met dit nieuwe concept op de jongere generatie: “Met de Pop up Classics store laten we jongeren op een laagdrempelige manier kennis maken met oldtimers. Naast state of the art klassiekers in het hoge segment bieden we klassiekers voor een laag instapbedrag om zo de nieuwe generatie te enthousiasmeren voor het aanschaffen van een oldtimer. Met name de ongedwongen sfeer maakt dat de jongere generatie zich thuis zal voelen in de store.”

 

Erik Panis, Business Unit Manager Automotive MECC Maastricht: “Uit cijfers van onze beurzen blijkt dat met name de generatie ouder dan 45 jaar zeer geïnteresseerd is in het bekijken, kopen en verkopen van klassiekers. De uitdaging ligt in het overbrengen van de passie voor opgepoetst koetswerk en blinkend chroom naar de jongere generatie. Als organisatie van zowel InterClassics in Maastricht als Brussel steunen wij dan ook initiatieven die bijdragen aan het enthousiasmeren van de jongere generatie voor oldtimers.”

 

De klassieke automarkt heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Buiten de talrijke liefhebbers is de klassieke auto ook een gewild product geworden als beleggingsobject.

 

Pop up Classics is te bereiken via de A12, afrit Duiven (bij de Duitse grens). Adres: Geograaf 9, 6921 EW, Duiven (NL). 7 dagen per week open en vrij te bezoeken.

 

Voor meer informatie over de store: www.popupclassic.nl

 

Voor meer informatie over InterClassics: www.ic-tm.com


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*