MENU

1 miljoen mijl in je Porsche 356

Zondag 21 juli 2019 om 10:27 door Frank Schippers

Er zijn niet veel mensen die 1 miljoen mijl (ruim 1,6 miljoen kilomter) rijden in dezelfde auto. Lorenzo deed het. Hij kocht zijn Porsche 356A toen hij eenentwintig was en rijdt er al ruim vijftig jaar in rond. Ter referentie, de reis van de aarde naar de maan is slechts 238.855 mijl, dus Lorenzo heeft al twee keer de afstand naar de maan gaan en terug afgelegd!

 

een miljoen mijl met een porsche 356A

 

Lorenzo was al vroeg gek van auto’s. Op zijn veertiende haalde hij de grasmaaier van zijn ouders uit elkaar en bouwde er een frame op om zo over straat te scheuren. Hij had alleen niet gedacht aan een goede oplossing voor de remmen en moest dus tegen wat hekken en vuilnisbakken aanrijden om tot stilstand te komen.

 

Zijn eigen Speedster wist hij te perfectioneren door verschillende exemplaren te kopen die allemaal wat mankeerderen. Op een gegeven moment had hij zes donor Speedsters in zijn tuin staan die hij gebruikte om zijn eigen Speedster perfect te maken.

 

Zijn Porsche werd ook bijna zijn dood tijdens een race met een vriend in de woestijn, maar de liefde voor zijn 356 is altijd gebleven. Hij heeft er de halve wereld mee gezien en nog altijd heeft hij enorm veel lol in zijn Porsche. Een echte liefhebber, mooi om te zien.

 

Lorenzo's Million Mile Porsche 356 #porsche356

Ook interessant


Gerelateerde merken