MENU

Matt Hummel en zijn 356

Woensdag 28 oktober 2015 om 22:32 door Frank

“Wanneer je rond rijdt in iets als dit, dan stoppen mensen gewoon om te kijken… misschien ziet het er op het eerste gezicht niet eens uit als een auto, maar eerder een kleine ruimteschip dat is komen aanzweven”, zegt Matt Hummel, waaraan hij toevoegt, “dit is mijn favoriete auto om mee te verdwalen”.

 

Een verkeerd gespelde Craigslist advertentie bracht Hummel naar deze in barn find conditie verkerende Porsche 356 die sinds de jaren zeventig in een schuur had gestaan. Nu rijdt hij ermee over onverharde wegen door woestijngebieden en zegt hij tegen de mensen die hij in the middle of nowhere tegenkomt: “Dit is een echte Porsche … en hij is hier”.

 

porsche 356 voorzijde

Foto: www.petrolicious.com

 

porsche 356

Foto: www.petrolicious.com

 

Hummel is de hele planeet afgeweest voor onderdelen voor zijn Porsche en hij heeft een groot aantal moeilijk te vinden onderdelen en een kleine collectie klassiekers verzameld. Hummel heeft een wat andere kijk op oldtimers: hij kijkt gewoon naar het ware karakter. Wat de auto’s waard zijn kan hem weinig schelen, zijn plezier en voldoening haalt hij het het rijden op plekken ver van de strakke geasfalteerde snelwegen en de gebaande paden.

 

“Je hoeft je niet minderwaardig te voelen omdat jouw oldtimer minder glimt dan die van iemand anders,” zegt hij. “Gewoon lekker mee rijden, van genieten!” Ook een manier om met je klassiekers om te gaan en om eerlijk te zijn, vinden we dit best wat hebben! Filmpje!

This Porsche 356 Is Driven Against The Grain

Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's