Cooperworld

0522 440 380

Industrieweg 30
7949 AK Rogat (Drenthe)
http://www.cooperworld.nl/
info@cooperworld.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Over Cooperworld

Cooperworld is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in Classic Mini’s, sinds 2007 zijn wij gestart met onze locatie te Rogat, vlak langs de snelweg A28 op ruim 700m2 vindt u werkelijk “alles”op het gebied van de Classic mini, lifestyle en onderhoud. Ooit ontstaan uit hobby en liefhebberij is Cooperworld zodoende uitgegroeid tot het “grootste” Classic mini center in Nederland.

 

Naast onze sterk wisselende voorraad van +- 30 Mini’s, bieden wij ook een ruim assortiment onderdelen, ons magazijn telt ruim 5000 parts, zowel origineel als goede imitatie. Door onze grote inkoop, hebben wij zeer lage prijzen en streven naar de beste kwaliteit. Sinds 2011 heeft Cooperworld ook een WEBSHOP, hier vindt u bijna elk onderdeel en bestelt u eenvoudig thuis.

 

Onze jaren lange ervaring en hart voor de Classic Mini, maakt Cooperworld uw “vertrouwde” adres voor al uw wensen op Mini gebied. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar.

 

Onderhoud bij Cooperworld

De Mini “verdient” het beste, elk jaar een onderhoudsbeurt en een APK zorgen ervoor dat uw geliefde Mini u niet in de steek laat, of u nu gezellig op zondag gaat toeren of dagelijks van A naar B moet, Cooperworld biedt hiervoor passend onderhoud.

 

Uw eigen Mini

U bent niet de enige die de Mini in zijn/haar persoonlijke stijl wil laten aanpassen. Een fel roze laklaag of gewoon een wit Cooper dak, niets is ons te gek. Tevens kunnen wij uw interieur met volledig lederen stoelen aankleden en naar u wensen aanpassen.

 

Voor al uw vragen, een goed stuk advies en/of bij interesse in een van onze mini’s kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen. De koffie staat klaar!

Kaart