MENU

Cooperworld

0522 440 380

Industrieweg 30
7949 AK Rogat (Drenthe)
http://www.cooperworld.nl/
info@cooperworld.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie
Showroom: Ja

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Over Cooperworld

Cooperworld is specialist in klassieke Mini’s. Een jong en dynamisch bedrijf, in 2007 is het bedrijf opgericht te Rogat, vlak langs de snelweg A28 bij Meppel. Op ruim 700m2 vind je werkelijk “alles” op het gebied van de klassieke Mini’s, lifestyle en onderhoud. Ooit ontstaan uit hobby en liefhebberij is Cooperworld zodoende uitgegroeid tot het “grootste” Classic Mini Center in Nederland.

 
Wanneer je bij het pand aankomt in Meppel vlakbij Zwolle ademt alles classic. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een tot Engelse stijl omgetoverde showroom en waan je je terug in de glorie jaren waarin de Mini werd gebouwd (1959-2000). Eikenhouten balken, Chesterfields, prachtig ontworpen kantoren en uiteraard een showroom boordevol perfecte Classic Mini’s van de eerste tot laatste bouwjaren.

 
Het specialisme bij Cooperworld reikt ver. Zo biedt het bedrijf vrijwel alle modellen van jong tot oud, maar altijd in een uitmuntende staat. Cooperworld mag zich officieel Cooper dealer noemen en daar is het hele team trots op. De werkplaats biedt tal van opties; van klein onderhoud tot revisies en een uitgebreide shop waar je werkelijk alles voor je geliefde classic Mini kunt vinden.

 

Naast de sterk wisselende voorraad van +- 30 Mini’s, biedt deze klassieke Mini specialist ook een ruim assortiment onderdelen. Het magazijn telt ruim 5000 parts, zowel origineel als goede imitatie. Door de grote inkoop, zijn de prijzen scherp en streeft Cooperworld naar de beste kwaliteit. Sinds 2011 heeft Cooperworld ook een webshop, hier vind je bijna elk onderdeel en bestel je eenvoudig thuis.

 
Jarenlange ervaring en hart voor de Classic Mini, maakt Cooperworld je “vertrouwde” adres voor al je wensen op Mini gebied. Het team van specialisten staat graag voor je klaar.

 

Onderhoud klassieke Mini bij Cooperworld

De Mini “verdient” het beste, elk jaar een onderhoudsbeurt en een APK zorgen ervoor dat je geliefde Mini je niet in de steek laat, of je nu gezellig op zondag gaat toeren of dagelijks van A naar B moet, Cooperworld biedt hiervoor passend onderhoud.

 

Met je eigen Mini naar de klassieke Mini specialist

Je bent niet de enige die de Mini in zijn/haar persoonlijke stijl wil laten aanpassen. Een fel roze laklaag of gewoon een wit Cooper dak, niets is te gek. Tevens kan het bedrijf je interieur met volledig lederen stoelen aankleden en naar je wensen aanpassen.

 

Voor al je vragen, een goed stuk advies en/of bij interesse in een van de Mini’s van Cooperworld kun je altijd contact opnemen of langskomen. De koffie en Engelse thee staan klaar!

 

Cooperworld is specialist in klassieke Mini's

Kaart