MENU

BMW M3 E30 Sport Evolution

Maandag 25 januari 2016 om 01:12 door Frank

Onze collega’s van The Cool Cars lopen ook regelmatig tegen leuk spul aan dat meer dan de moeite waard is en hoog op het lijstje van menig verzamelaar staat. Vandaag is weer zo’n dag: een BMW M3 Sport Evolution met slechts 3427 kilometer op de teller en een conditie alsof ie net uit de verpakking komt.

 

Dit inktzwarte exemplaar is volledig schadevrij en heeft slechts 1 eigenaar gehad (aan de kilometerstand te zien had de man een tijd geen rijbewijs of pleinvrees). Aangezien er amper in gereden is, zullen die 238 originele PK’s ongetwijfeld nog allemaal aanwezig zijn. In december 1992 verliet deze M3 de fabriek en in de ruim 23 jaar die volgden heeft hij dus vooral ergens mooi staan wezen. Ook het lederen interieur ziet er strakker uit dan de billetjes van het Nederlands dames-beachvolleybalteam.

 

bmw m3 e30 sport evolution

 

bmw m3 e30 sport evolution achterkant

 

bmw m3 e30 sport evolution interieur

Strak interieurtje

 

bmw m3 e30 sport evolution dashboard

 

bmw m3 e30 blok

een motorblok waar je van kunt eten

 

Nu betreft het hier een vrij zeldzaam exemplaar want van dit specifieke model zijn er slechts 600 in elkaar gekraftwerkt door de Bayerische Motoren Werke, maar de vraag is of €300.000 een prijs is waar hij snel voor verkocht gaat worden. Als budget geen issue was, dan zouden wij net als de mannen van The Cool Cars nu waarschijnlijk al voor het hek in Neumarkt liggen met een slaapzakje en een thermoskan koffie om er zeker van te zijn dat iemand hem niet voor onze neus zou wegkapen.


Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's