MENU

Bijzondere Ferrari Testarossa in Miami

Zondag 27 juni 2021 om 10:55 door

Als we het hebben over een Ferrari en Miami in dezelfde zin, dan weet je natuurlijk al waar we het over hebben: de witte Ferrari Testarossa van Sonny Crockett. Zijn eerdere Daytone Spider werd opgeblazen met een raketwerper. Vervolgens kreeg hij een spierwitte Testarossa van Castillo om zijn vele onopvallende undercover operaties te kunnen voortzetten.

 

https://youtu.be/IkJvfET2-L0 Het einde van de Daytona

 

https://youtu.be/dF0a8ssdaDU Sonny krijgt zijn nieuwe speeltje

 

Ferrari leverde twee zwarte Testarossa’s voor de serie maar regisseur Michael Mann liet ze overspuiten in het wit zodat de Italiaanse bolides goed in beeld gebracht konden worden tijdens de vele nachtelijke scenes in de stad. De geweldige beelden met de Ferrari’s hebben mede bijgedragen aan het succes van de serie uit de jaren tachtig.

 

 

 

Een van de twee witte Testarossa’s is onlangs verkocht aan een nieuwe eigenaar. De bolide heeft slecht een kleine 11.000 kilometer op de teller staan en de originele Goodyear Eagle banden zitten zelfs nog om de fraaie velgen. En uiteraard heeft dit exemplaar slechts 1 zijspiegel.

 

De komende twee weken kun je dit witte raspaardje nog in het echt bekijken als je wilt. Moet je wel even naar Miami. Om precies te zijn naar: 2100 NE 2nd Ave Miami, FL 33137. Sonny Crockett zul je er niet overigens niet tegenkomen, die woont tegenwoordig in Montecito, Californië.

 


Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's