MENU

2e editie van Capital Cars & Classics in Amsterdam

Zaterdag 18 februari 2017 om 20:18 door Frank Schippers

De internationale crème de la crème op autogebied komt bij elkaar op de 2e editie van Capital Cars & Classics in Amsterdam. Na de traditionele aftrap van het klassiekerseizoen door Interclassics in Maastricht is Capital Cars & Classics het volgende evenement op de agenda voor de echte petrolheads. Op 18 en 19 maart is de Amsterdamse Kromhouthal het toneel van peperdure en uiterst zeldzame klassiekers.

 

 

De Kromhouthal, een voormalige scheepsfabriek in het meest hippe stadsdeel van Amsterdam is de perfecte ambiance voor klassieke auto’s en hun moderne equivalenten. Het licht en de sfeer van deze locatie laat de auto’s ongeëvenaard tot hun recht komen tijdens dé klassiekerbeurs van Nederland.

 

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van dit relatief kleinschalige hoogwaardige evenement, het was een schot in de roos en zeer succesvol voor standhouders en bezoekers. Het streven van de organisatie is vraag en aanbod bij elkaar te brengen waarbij het evenement op termijn steeds meer een internationaal karakter zou moeten krijgen. Bij de tweede editie zien we dan ook meer gerenommeerde buitenlandse aanbieders uit onder andere België en Duitsland.

 

De beursvloer kent dit jaar een aantal peperdure publiekstrekkers waaronder een one-off Maserati 4CM2000, Iso A3/L, een originele Bentley Blower en een BMW 328 Sport Roadster. Stuk voor stuk zeer zeldzame legendarische klassiekers die in waarde variëren van minimaal € 600.000 tot ettelijke miljoenen Euro’s. Zelden zijn dit soort collector cars in het echt te aanschouwen.

 

CC&C Beursdagen 2016

 

Overigens zal niet al het automobiele aanbod zich in de hoogste prijscategorie bevinden, de organisatie heeft gekozen voor een interessante mix aanbieders van klassiekers en moderne supercars, van betaalbaar tot kostbaar. Daarnaast treft de bezoeker een gevarieerd aanbod aan van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

 

Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen! Voor het evenement zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website www.cc-c.nl.


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*