MENU

Classic Lancia

06 53 740 600

De Bouw 1-A
3991 SX Houten (Utrecht)
http://www.classiclancia.com
info@classiclancia.com


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Restauratie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

Extra informatie

Bellen voor afspraak: 06 53 740 600

Over Classic Lancia

Classic Lancia is een Nederlandse leverancier van diverse onderdelen voor klassieke Lancia’s en verkoopt onder andere roestvrijstalen schijfremcilinders, schijfremblokken, servoremregelaars, ontluchtingskleppen, ophangingsbussen, aandrijfassen, ontstekingen, dynamo’s, snelheids- en toerentalkabels, koplampen, lagers en 16″ tubeless velgen.

 

Het bedrijf distribueert ook hoogwaardige RVS remcilinders van Hye-Dra-Cyl in Europa. Hye-Dra-Cyl levert vervangende hydraulische cilinders voor bepaalde auto’s met Dunlop-schijfremmen. Deze producten bestaan uit componenten van het remsysteem die nooit corrosie in uw remsysteem veroorzaken. Vervang je oude roestige Dunlop remcilinders!

 

Classic Lancia heeft naast Lancia-onderdelen, ook onderdelen voor Alfa Romeo, Aston Martin, Daimler, Facel Vega, Ferrari, Jaguar, Mercedes en MG.

 

Klassieke Lancia’s te koop

Er staat altijd wel wat fraais in Houten. Wanneer je op zoek bent naar een fraaie Lancia dan is het zeker de moeite waard om eens bij Ele en zoon langs te gaan als je hart sneller gaat kloppen bij namen als Fulvia, Flaminia en Aurelia. En als ze jouw exemplaar niet hebben staan, dan zijn er genoeg contacten om er eentje te vinden ergens in een schuurtje in Zuid-Italië bijvoorbeeld.

 

Een paar jaar geleden waren we zelf ook al eens op de Italiaanse ristretto in Houten, waar we spraken met Ele Baas en zoon Marnix. Natuurlijk werd er toen ook een stukje gereden en dat was genieten hoor!

 

klassieke lancia specialist in Houten

Kaart