MENU

3e editie Capital Cars & Classics

Zaterdag 24 februari 2018 om 23:19 door Frank

capital cars and classics 2018 amsterdam kromhout hallen

 

Zet het in je agenda! Op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 opent Capital Cars & Classics haar deuren voor de derde keer. Kaarten zijn vanaf begin 2018 verkrijgbaar via de site van Capital Cars & Classics, maar er worden ook nog kaarten weggegeven. Houd onze Facebook in de gaten!

 

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het evenement heeft plaatsgevonden in 2016 en 2017, ook de derde editie in 2018 heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

 

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen. Save the date voor de derde editie op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018!

 

De Kromhouthal, een voormalige scheepsfabriek in het meest hippe stadsdeel van Amsterdam is de perfecte ambiance voor klassieke auto’s en hun moderne equivalenten. Het licht en de sfeer van deze locatie laat de auto’s ongeëvenaard tot hun recht komen tijdens dé klassiekerbeurs van Nederland.

 

CC&C rally

Op vrijdag 9 maart 2018 zal Capital Cars & Classics officieel van start gaan met spektakel in de binnenstad, de CC&C Amsterdam Rally!

 

Vanuit een spraakmakende startplek in de binnenstad van Amsterdam draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen. Voor publiek en rijders zal dit een waar spektakel zijn gezien het deelnemersveld bestaat uit tot de verbeelding sprekende klassiekers en moderne supercars.

 

Het deelnemersveld komt einde middag aan bij de Kromhouthal waar men op dat moment de laatste hand legt aan de presentatie van het aanbod op de beursvloer. Voor degenen die daar voor kiezen kunnen tijdens een luxe diner van Ron Blaauw heerlijk napraten over een enerverende rally.

 

capital cars & classics rally

 

CC&C sinds 2016

Overigens zal niet al het automobiele aanbod zich in de hoogste prijscategorie bevinden, de organisatie heeft gekozen voor een interessante mix aanbieders van klassiekers en moderne supercars, van betaalbaar tot kostbaar. Daarnaast treft de bezoeker een gevarieerd aanbod aan van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

 

In 2016 vond de eerste editie plaats van dit relatief kleinschalige hoogwaardige evenement, het was een schot in de roos en zeer succesvol voor standhouders en bezoekers. Het streven van de organisatie is vraag en aanbod bij elkaar te brengen waarbij het evenement op termijn steeds meer een internationaal karakter zou moeten krijgen. Bij de tweede editie zagen we dan ook meer gerenommeerde buitenlandse aanbieders uit onder andere België en Duitsland. Dat belooft wat voor dit jaar!

 

Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen!

 

 

Capital Cars & Classics 2017

impressie CC&C 2017

Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*