MENU

Van Sten Engineering

+31 (0)15 2853313

Vrij-Harnasch 22
2635 BZ Den Hoorn (Zuid-Holland)
http://www.lotusspecialist.nl/
info@vansten.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdagop afspraak

Extra informatie

Bellen voor afspraak: +31 (0)15 2853313

Over Van Sten Engineering

Een autobedrijf gespecialiseerd in Lotus, dat garant staat voor vakkennis en betaalbare kwaliteit. Het bedrijf werd in 2001 opgericht. Hoewel Lotus een in Nederland niet sterk verbreid merk is, bleek er toch een vrij aanzienlijke vraag naar een gedegen onderhoud aan deze auto’s. Lotussen zijn fijngevoelige auto’s met een geheel eigen karakter en een optimaal onderhoud kan slechts door echte specialisten worden verricht.

 

Van Sten Engineering is onafhankelijk Lotus specialist. Onafhankelijk betekent in dit geval dat het bedrijf u ook onafhankelijk kan adviseren over de producten die nodig zijn voor het onderhoud van uw auto, of de producten die u als extra op uw auto wilt hebben.

 

Als ‘laag-volume’ fabrikant is Lotus niet in staat om alle onderdelen specifiek voor eigen auto’s te ontwerpen. Zoiets zou financieel niet haalbaar zijn. Wiellagers zijn bijvoorbeeld door Lotus gekozen uit de catalogus van SKFof Timken. Door deze lagers rechtstreeks van de fabrikant te kopen kunnen Van Sten Engineering voor hetzelfde lager een aanzienlijk voordeel bieden!

 

Datzelfde geldt voor remblokken. Van Sten kan u een breed assortiment remblokken aanbieden, van relatief goedkope tot de duurdere maar uiterst effectieve race remblokken. Vraagt u maar eens naar de verschillen!

 

Ook de “niet-orginele-Lotus” werkzaamheden, zoals een oliekoeler, hurrycane luchtfilter of een sportuitlaat kunnen vakkundig gemonteerd worden. De keuze “originele Lotus onderdelen of niet” is uiteraard geheel aan u. Als u de voorkeur heeft uitsluitend originele onderdelen op uw auto te laten monteren doen het bedrijf dat uiteraard ook voor u!

 

Maarten van Sten, naar wie het bedrijf is genoemd, had ondanks zijn jonge leeftijd reeds een grote ervaring in de autowereld. Na de middelbare school studeerde hij aan het Instituut voor de Autobranche en Management in Driebergen.

 

Ruime werkplaats bij Van Sten Engineering

Van Sten Engineering heeft inmiddels de beschikking over een fraai geoutilleerde ruime werkplaats in Den Hoorn aan de rand van Delft naast de A4 die het Westland met Den Haag verbindt. Voor vele Lotus enthousiastelingen een zeer bekend en geliefd adres!

 

Kom eens langs en overtuig uzelf. Elke 2e zaterdag (Lotus Club dag) van 10:00 tot 16:00. Wilt u tijdens de werkweek langskomen dan raden wij u wel aan om een afspraak te maken.

 

van sten lotus specialist in Den Hoorn

Kaart