Tony de Bruijn bekledingen

0031(0)165 535115

Hogerwerf 17
4704 RV Roosendaal (Noord-Brabant)
http://www.tonydebruijn.nl
info@tonydebruijn.nl


Specialist

Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Alle merken
Showroom: Nee

Openingstijden

maandag8:15 - 16:45
dinsdag8:15 - 16:45
woensdag8:15 - 16:45
donderdag8:15 - 16:45
vrijdag8:15 - 15:30
zaterdaggesloten (bel voor afspraak)
zondaggesloten

Over Tony de Bruijn bekledingen

Tony de Bruijn Bekledingen: al vier generaties lang het vertrouwde adres voor al uw ambachtelijke autobekleding en projectstoffering. Wij verzorgen alle voorkomende autobekledingen van de cabriokap en het interieur van uw klassieker tot de stoelreparatie van uw dagelijkse auto, maar ook voor vinyldaken, stoelverwarming, luchtlumbaal, individuele aanpassingen, moterzadels, scooterzadels, bootkussens en matrassen, loungesets en vliegtuiginterieurs kunt u bij ons terecht.

 

Tony de Bruijn stoffeert alles, dus ook klassiekers

Wij verzorgen voor ongeveer 160 regionale vakgarages en autohandelaars reparatie werkzaamheden aan interieurs van auto’s. Dat varieert van het repareren van een brandgaatje tot het vernieuwen van de gehele bekleding. Ook aanpassingen van het comfort van autostoelen wordt door ons verzorgd. De kennis die wij hebben opgedaan op het gebied van individuele aanpassingen in de revalidatie komt daarbij goed van pas, wat we doen…verlengen, verkorten, verstevigen, verhogen, verdiepen van zittingen en het fixeren van rugleuningen… het behoort allemaal tot de mogelijkheden, evenals het leveren en plaatsen van stoelverwarming.

 

Bent u op zoek naar een industriële stoffeerder die op grote en op kleine schaal kennis en ervaring heeft in de gezondheidssector en de horeca. Met behulp van moderne techniek in combinatie met handwerk en ambachtelijke precisie verzorgen wij al jaren de bekleding van comfortdelen ten behoeve van rolstoelen, trapliften, tandartsstoelen, fysiotafels, bioscoopstoelen en fitnesskussens.

Kaart