MENU

Jan Frons

+31 (0)53- 53 6 11 11

+31 (0)6-51129135

Nijverheidstraat 20
7581 PV Losser (Overijssel)
http://www.frons.nl/
jan@frons.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdagop afspraak

Extra informatie

Bellen voor afspraak: +31 (0)53- 53 6 11 11 / +31 (0)6-51129135

Over Jan Frons

Klassieke BMW specialist Jan Frons repareert en restaureert klassiekers en oldtimers en is gespecialiseerd in klassieke BMW’s. Daarnaast biedt hij een groot aantal (klassieke) onderdelen te koop aan en fabriceert hij speciale onderdelen die niet (meer) verkrijgbaar zijn. Opgeleid in de zeventiger jaren ’70 bij Alimpo, toemalig BMW importeur, heeft deze BMW-kenner een schat aan ervaring. Die kennis komt nog steeds van pas. Met ruim 50 jaar ervaring, vooral in klassieke BMW’s, worden niet alleen onderdelen verkocht, maar wordt er ook uitgebreid advies gegeven.

 

Klassieke BMW garage en onderdelencentrum

Breng een bezoek aan het BMW-onderdelencentrum in Losser en verbaas je over de gigantische voorraad onderdelen. De rit naar Twente zal de moeite waard zijn, zeker in combinatie met het eerlijke advies en alle beschikbare informatie uit de vele technische BMW-boeken. Ook hét adres voor reparatie, onderhoud en (deel-)restauratie van je klassieke BMW.

 

Verkoop en inkoop van onderdelen en inkoop van auto’s

Jan Frons is geïnteresseerd in de verkoop en inkoop van onderdelen en bijzondere auto’s. Ook voor het nauwkeurig afstellen van motoren, synchroniseren, storing zoeken en verhelpen van de eerste injectiesystemen ben je in Losser aan het jusite adres.. Alles met de originele BMW-apparatuur.

 

Restauratie van klassieke auto’s

Het restaureren van een klassieke auto is een geweldige hobby! Natuurlijk is niet alle kennis voorhanden en kom je er soms niet helemaal uit. Schroom dan niet contact op te nemen voor advies. Het is ook mogelijk om (een deel van) de restauratie samen te doen in de werkplaats in Losser. Door alle beschikbare kennis, onderdelen en speciaal gereedschap is dit bijzonder leerzaam en leuk om te doen. Tevens schiet het restauratiewerk op die manier mooi op! Uiteraard is dit alleen mogelijk op afspraak.

 

klassieke BMW specialist Jan frons repareert en onderhoudt je BMW

Kaart