MENU

Gaat Comedians in Cars getting Coffee binnenkort op zwart?

Zondag 10 mei 2020 om 19:18 door Frank

Jerry Seinfeld is al bezig met het dertiende seizoen van Comedians in Cars getting Coffee. Wij mogen er graag naar kijken en door de jaren heen heeft hij al behoorlijk wat bijzondere personen op de bijrijdersstoel gehad zoals Chris Rock, Eddy Murphy, Ricky Gervais, Will Ferrell en zelfs Barack Obama. Die laatste had een iets ander beroep, maar de aflevering was er niet minder om.

 

comedians in cars getting coffee met Jerry Seinfeld

 

Na een indrukwekkende 84 afleveringen lijkt het erop dat comedian Jerry Seinfeld ermee wil gaan stoppen. Volgens het Amerikaans entertainmenttijdschrift Variety werd Seinfeld tijdens een interview voor zijn nieuwe Netflix-special “Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill” gevraagd naar de toekomst van de serie, en hij antwoordde het volgende: ‘We hebben met die show niets gepland’, zei hij. “Ik weet dat het er heel ongedwongen en gemakkelijk uitziet, maar elke aflevering is een behoorlijke productie; de bewerking is erg intens en ik heb het gevoel dat het een beetje op is.”

 

Het is misschien moeilijk te geloven, maar de show ging in 2012 in première op Crackle en kwam na negen seizoenen op Netflix. Momenteel is het 11e seizoen beschikbaar voor streaming. Daarnaast zijn er gelukkig ook een boel oude afleveringen terug te zien op Youtube.

 

Voorlopig is er nog geen officiële aankondiging over de toekomst van de serie van Netflix, maar aangezien Seinfeld de maker en ster van de show is, is het aannemelijk dat het einde nabij is. Seinfeld won onlangs ook een rechtszaak tegen een andere schrijver genaamd Christian Charles, die beweerde dat hij het idee voor de serie had bedacht in 2001. Seinfeld en Charles werkten eerder bijna 20 jaar samen, maar de advocaten van Seinfeld voerden met succes aan dat er andere shows bestaan met een vergelijkbare formaat, dus er was geen inbreuk op het auteursrecht.

 

Will Ferrell, Kevin Hart and Bill Burr: the BS of Hollywood Meetings

 

Check Jerry’s kanaal voor meer Comedians in Cars getting Coffee


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*