MENU

Discovery Channel: Chrome Underground

Vrijdag 30 mei 2014 om 08:08 door Frank

Een nieuwe “reality”-serie op Discovery Channel die Yusuf Johnson en Antonio Brunet volgt in hun zoektocht naar mooie klassiekers op wat minder voor de hand liggende plekken in de wereld. Zij reizen in Chrome Underground af naar onder andere Mexico, Colombia en Venezuela. Op hun zoektochten komen ze zo nu en dan in wat precaire situaties terecht maar dat weegt niet op tegen de mooie oldtimers die ze tegen komen op de meest onwaarschijnlijke locaties.

 

Series over auto’s blijven populair en Discovery Channel heeft inmiddels een aardige naam op dat vlak. Zo is er onder andere “Chasing Classic Cars” met Wayne Carini, Fifth Gear, Chop Shop, Overhaulin’ en Hot Rod Rescue. Ook Chrome Underground is een duidelijk Amerikaanse serie waarbij de afleveringen worden neergezet als echte verslagen in een soort reality-TV-format. Het enige dat echt is aan de serie zijn de auto’s.

 

chrome underground

De mannen uit Chrome Underground op Discovery Channel

 

Ontmoeting met de mannen van Chrome Underground in Monaco

In mei 2013 ontmoetten wij Antonio en Yusuf tijdens de Grand Prix van Monaco en toen vertelden ze dat ze bezig waren met deze show. Aardige en sympathieke gasten met een indrukwekkende collecties auto’s in hun Motoreum in Texas (de site doet de collectie duidelijk te kort…).

 

motoreum chrome underground

Motoreum Texas

 

Porsches of Mexico City | Chrome Underground

Stukje uit Chrome Underground

Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*