MENU

Stoffeerderij C. van Straaten en Zn.

+31 (0)348 - 412 887

Havenstraat 34-36
3441 BK Woerden (Utrecht)
http://www.vanstraatenenzn.nl/
info@vanstraatenenzn.nl


Specialist

Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Alle merken
Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag8:00 - 12:00 | 12:30-17:00
Zaterdag9:00 - 12:00

Over Stoffeerderij C. van Straaten en Zn.

Het bedrijf C. van Straaten en Zn. is halverwege de jaren ’50 opgericht. Oorspronkelijk met het bekleden van auto’s als voornaamste activiteit. Later zijn hier diverse andere takken van het stofferen aan toegevoegd.

 

Midden jaren ’60 treedt Martien van Straaten in de voetsporen van senior. Hij behaalt alle benodigde diploma’s om als meester-stoffeerder het vak uit te kunnen oefenen.

 

C. van Straaten en Zn. en bekleden van auto’s

Het bekleden van auto’s krijgt landelijke bekendheid waardoor het autostoffeerwerk een groeiend onderdeel van het bedrijf wordt. Ook op concoursen worden diverse prijzen behaald. De meubelstoffering blijft op een constant niveau en de eerste stappen op het gebied van projectstoffering worden gezet.

 

Halverwege de jaren ’90 treedt Conrad de Bruin, een neef van Martien en Dick, als jongeling toe tot het bedrijf. Met Martien als leermeester ontwikkelt hij zich tot een vakkundig autobekleder, maar hij wint ook in 2002 de eerste prijs voor ‘Beste meubelstoffeerder van Nederland’. Zoals in een eerder vastgesteld toekomstplan is beschreven, volgt Conrad in 2007 Martien op als directeur.

 

Op dit moment werken er vijf mensen bij het bedrijf. Voordelen hiervan zijn ondermeer dat we qua kennis elkaar goed aan kunnen vullen en dat omvangrijke opdrachten adequaat en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Gezien de grote belangstelling voor ons bedrijf, vooral vanuit de projectinrichting zien wij de toekomst met alle vertrouwen tegemoet.

Kaart