RS Eleven

+31 (0)294 232 911

+31 (0)6 24 196 915

Ter Aaseweg 18B
3626 AA Nieuwer Ter Aa (Utrecht)
http://www.rs-eleven.nl/
info@rs-eleven.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:00

Over RS Eleven

RS Eleven is een professioneel garagebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in reparaties en onderhoud aan Porsches. U kunt bij RS Eleven terecht voor regulier onderhoud, reparaties, revisie en schadeherstel, maar ook voor keuringen zoals een aankoopkeuring of de APK. De modern ingerichte werkplaats stelt het bedrijf in staat om de hoge kwaliteit te leveren die u als Porsche-rijder mag verwachten.

 

Kom gerust eens langs om kennis te maken. De koffie is goed en altijd vers. RS Eleven laat u graag de werkplaats zien en neemt de tijd voor een intakegesprek. RS-eleven is gevestigd direct naast de A2 ter hoogte van Breukelen. Een locatie die u niet kunt missen.

 

Reparatie en onderhoud bij RS Eleven

Elk type Porsche wordt met dezelfde zorg en aandacht behandeld. Oud of nieuw.
Elke Porsche is een staaltje van perfecte techniek. Daarom werkt RS Eleven altijd met uiterste precisie en uitsluitend met originele onderdelen. Zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote elektronische storingen kunt u met een gerust hart aan RS Eleven toevertrouwen.

 

Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd, waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen. Constateren wij tijdens onze werkzaamheden (onvoorziene) problemen, dan nemen wij altijd eerst contact met u op om de verschillende opties te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.