MENU

RS Eleven

+31 (0)294 232 911

+31 (0)6 24 196 915

Ter Aaseweg 18B
3626 AA Nieuwer Ter Aa (Utrecht)
http://www.rs-eleven.nl/
info@rs-eleven.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:00

Over RS Eleven

RS Eleven is Porsche specialist met een professioneel garagebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in reparaties en onderhoud aan Porsches. U kunt bij RS Eleven terecht voor regulier onderhoud, reparaties, revisie en schadeherstel, maar ook voor keuringen zoals een aankoopkeuring of de APK. De modern ingerichte werkplaats stelt het bedrijf in staat om de hoge kwaliteit te leveren die u als Porsche-rijder mag verwachten.

 

Toen Luitink Sportscars de deuren moest sluiten, besloot eigenaar en technisch specialist Sherwin Rostai – gesteund door Jan Luitink – de klanten van Luitink te blijven ondersteunen met technische expertise en een eigen bedrijf te starten.

 

Het inmiddels bij velen bekende pand aan de A2 is een prachtlocatie, maar uiteraard te groot voor een startend bedrijf als RS-eleven. Een oplossing werd gevonden, toen naastgelegen ‘Autobedrijf Vossestein’ kans zag om de verkoop van Porsches op deze locatie nieuw leven in te blazen. Vanonder hetzelfde dak als RS-eleven verzorgen zij onder de naam ‘Vossestein Exclusive’ nu de verkoop van Porsches. Een unieke formule die ook voor u alleen maar voordelen biedt.

 

Kom gerust eens langs om kennis te maken. De koffie is goed en altijd vers. RS Eleven laat u graag de werkplaats zien en neemt de tijd voor een intakegesprek. RS-eleven is gevestigd direct naast de A2 ter hoogte van Breukelen. Een locatie die u niet kunt missen.

 

Reparatie en onderhoud bij de Porsche specialist

Elk type Porsche wordt met dezelfde zorg en aandacht behandeld. Oud of nieuw.
Elke Porsche is een staaltje van perfecte techniek. Daarom werkt RS Eleven altijd met uiterste precisie en uitsluitend met originele onderdelen. Zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote elektronische storingen kunt u met een gerust hart aan RS Eleven toevertrouwen.

 

Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd, waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen. Constateren wij tijdens onze werkzaamheden (onvoorziene) problemen, dan nemen wij altijd eerst contact met u op om de verschillende opties te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

klassieke porsche specialist RS Eleven Nieuwer ter AA

Kaart