MENU

MG Garage Breda

+31 (0)76-5715260

Spinveld 66A 17
4815 HT Breda (Noord-Brabant)
http://www.mggaragebreda.nl/
mggaragebreda@gmail.com


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Vrijdag8:00 - 17:00
Zaterdag8:00 - 12:00

Over MG Garage Breda

Het bedrijf is ontstaan in 1989 en sindsdien gevestigd in Breda. De eerste jaren werden er hoofdzakelijk van uit Amerika Geïmporteerde MG’s verkocht. Later werden er ook kleine reparaties en onderhoud verricht. Er werd een kooplijn van onderdelen vanuit Engeland opgezet, dit was vooral in de beginjaren van MG Car een hele drukke periode. Op met name zaterdagen was het een drukke en altijd gezellige tijd, waar in verband met de soms lange wachttijden er door menige hobbyist heel wat werd afgepraat over hun hobby.

 

Inkoop, verkoop, onderhoud en restauratie bij MG garage Breda

Naast de import en verkoop van MG’s en de onderdelen, werden er tevens vele MG’s op professionele wijze gerestaureerd. Deze vonden aftrek door heel Nederland, maar ook werden er MG’s verkocht naar Duitsland, België, Frankrijk en zelf eentje naar Oostenrijk. Vanaf eind jaren negentig werd het steeds minder met de invoer vanuit de USA, mede door een verzadiging van de markt, maar ook omdat de grootste markt vanwaar de meeste MG’s vandaan kwamen aan het opdrogen was. Vanaf eind jaren 90 kwam de nadruk van MG Car steeds meer te liggen op reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Begin 2007 is de naam gewijzigd in MG Garage Breda. Tot op de dag van vandaag kunt u hier terecht voor restauratie, reparatie, onderhoud en onderdelen voor MG’s, Triumph en Mini.

 

Kortom nog steeds een gezellig klein bedrijf waar buiten de werkzaamheden en de verkoop ook altijd plaats en tijd is voor een gezellig gesprek.

Kaart