MENU

Ko de Fouw

+31 (0)115 472763

06-55302384

Pierssenspolderstraat 25
4541 GJ Sluiskil (Zeeland)
http://www.kodefouw.com/
kodefouw@hetnet.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdagop afspraak

Extra informatie

Bellen voor afspraak: +31 (0)115 472763 / 06-55302384

Over Ko de Fouw

Deze specialist in klassieke Peugeots heeft alles voor de reparatie en het onderhoud aan uw klassieke Peugeot. Ko de Fouw heeft de beschikking over een flinke garage met 4 hefbruggen. Ko heeft meer dan 30 jaar ervaring als “sleutelaar” aan klassieke Peugeot’s en beschikt ook nog over een magazijn met een oppervlak van meer dan 1000 m2. Juist dit laatste is belangrijk tijdens het sleutelen aan klassieke wagens want niets is zo vervelend als moeten wachten op je klassieker omdat er nog een of ander simpel onderdeel moet nog geleverd worden. Aangezien Ko de Fouw zowel nieuwe als gebruikte onderdelen in voorraad heeft kan een eventuele reparatie aan je klassieker aanzienlijk goedkoper zijn. Ook voor het onderhoud, zowel de beurten als de APK-keuring kun je bij Ko de Fouw terecht.

 

Klassieke Peugeot specialist met magazijn van 1000m2

Zoals reeds gemeld is er naast de garage een magazijn met een oppervlakte van meer dan 1000 m2. Mochten er onderdelen voor je klassieke Peugeot nodig zijn dan kan er vaak vanuit de voorraad deze dezelfde dag nog verzonden worden. Er worden zowel nieuwe als gebruikte onderdelen geleverd naar wens van de klant. Gezien het formaat van het magazijn is het vaker raak dan mis. Ook voor informatie over problemen met je klassieker kunje terecht bij deze sleutelaar in Sluiskil, Zeeland.

 

Onderhoud, reparatie en restauratie

Ook voor de restauratie van een klassieke Peugeot ben je aan het goede adres bij deze specialist in klassieke peugeots in Zeeland. Omdat een restauratie een lang en kostbaar verhaal kan zijn probeert het bedrijf een en ander zo goed mogelijk in kaart te brengen en aan te geven waar de duurste posten te verwachten zijn, denk hierbij aan spuitwerk en plaatwerk, maar ook aan het mechanische gedeelte. Arbeid is vaak duurder dan onderdelen en daarom denkt Ko de Fouw graag met je mee zodat je wellicht sommige dingen ook zelf kan doen. Ook deelrestauraties worden uitgevoerd, denk hierbij aan laswerk aan de bodem en plaatwerk (deur, spatscherm).

 

Mocht je vragen hebben of interesse hebben neem dan kontakt op zodat er op een rustige manier een en ander besproken kan worden. Ko de Fouw is in principe 6 dagen per week geopend, maar bezoek alleen op afspraak.

 

specialist in onderhoud en restauratie van klassieke peugeots Ko de Fouw

Kaart