MENU

Keverland

+31 (0)10-5121038

Warmoezierweg 11-13
2661 EH Bergschenhoek (Zuid-Holland)
http://www.keverland.nl
info@keverland.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie, Stalling
Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag8:30 - 17:30
Woensdag8:30 - 17:30 | 19:00 - 21:00
Donderdag tm/ Vrijdag8:30 - 17:30
Zaterdag8:30 - 14:00

Over Keverland

Keverland is hèt adres voor APK, onderhoud, (deel)restauratie en alle andere denkbare werkzaamheden aan uw luchtgekoelde Volkswagen…….sinds 1988! De crew van Keverland bezit, keurt, restaureert, rijdt, repareert, showt, en en is gek op klassieke volkswagens, liefhebbers in hart en nieren!

 

Alle denkbare reparaties voor luchtgekoelde Volkswagens

Voor alle denkbare reparaties aan uw luchtgekoelde of klassieke watergekoelde volkswagen kunt u er terecht; APK keuring, motorisch en technisch onderhoud, reparatie en deelrestauratie. Ook voor tuning of motor- en versnellingsbak revisie, schadeherstel en/of spuitwerk bent u er aan het juiste adres.

 

Keverland heeft iedere maand scherpe aanbiedingen en nieuwe producten, welke tevens via de webshop besteld kunnen worden.

 

Ruime werkplaats

Keverland heeft een ruime werkplaats voorzien van meerdere hefbruggen, alle speciaal gereedschappen en een team van enthousiaste monteurs die alle voorkomende reparaties en storingen aan uw luchtgekoelde Volkswagen vakkundig en snel kunnen oplossen. Dankzij de specialisten en wereldwijde eigen import van onderdelen is Keverland in staat om u te helpen tegen zéér aantrekkelijke tarieven.

 

Ophaalservice van Keverland

Mocht uw luchtgekoelde VW niet meer in staat zijn om op eigen krachten de werkplaats in Bergschenhoek te bereiken, dan is er zelfs de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de auto te laten ophalen. Ook als u lid bent van een hulpdienst, kunt u uw auto naar Keverland laten brengen voor diagnose en/of reparatie.

 

Nieuwsgierig geworden?, breng vrijblijvend een bezoek aan onze shop en werkplaats in Bergschenhoek, er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat klaar!

 

Winkel voor luchtgekoelde Volkswagens

In de ruime winkel met groot magazijn met nieuwe en gebruikte onderdelen, wordt u geholpen door mensen met jarenlange ervaring in de luchtgekoelde VW techniek!
 
Het bedrijf in Bergschenhoek heeft een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad, voor alle luchtgekoelde Beetles, Karmann Ghia’s en Busjes, óók voor de lucht- en watergekoelde T3 bussen.
 
Tevens heeft het bedrijf een ruime keuze in modelauto’s, klassieke autoradio’s, VW gerelateerde kleding, accessoires en aanverwante artikelen. Doordat deze onderdelen grotendeels geïmporteerd worden vanuit Mexico, Brazilie, U.S.A., Duitsland, Belgie, Zweden en Denemarken zijn de prijzen zeer concurrerend.
 

Keverland winkel

Kaart