Keverland

+31 (0)10-5121038

Warmoezierweg 11-13
2661 EH Bergschenhoek (Zuid-Holland)
http://www.keverland.nl
info@keverland.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie, Stalling

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag8:30 - 17:30
Woensdag8:30 - 17:30 | 19:00 - 21:00
Donderdag tm/ Vrijdag8:30 - 17:30
Zaterdag8:30 - 14:00

Over Keverland

Hèt adres voor APK, onderhoud, (deel)restauratie en alle andere denkbare werkzaamheden aan uw luchtgekoelde Volkswagen…….sinds 1988! Wij, de crew van Keverland bezitten, keuren, restaureren, rijden, repareren, showen, en en zijn gek op klassieke volkswagens, liefhebbers in hart en nieren!

 

Alle denkbare reparaties bij Keverland

Voor alle denkbare reparaties aan uw luchtgekoelde of klassieke watergekoelde volkswagen kunt u bij ons terecht; APK keuring, motorisch en technisch onderhoud, reparatie en deelrestauratie. Ook voor tuning of motor- en versnellingsbak revisie, schadeherstel en/of spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Keverland heeft iedere maand scherpe aanbiedingen en nieuwe producten, welke tevens via de webshop besteld kunnen worden.

 

Ruime werkplaats

Keverland heeft een ruime werkplaats voorzien van meerdere hefbruggen, alle speciaal gereedschappen en een team van enthousiaste monteurs die alle voorkomende reparaties en storingen aan uw luchtgekoelde Volkswagen vakkundig en snel kunnen oplossen. Dankzij onze specialisten en wereldwijde eigen import van onderdelen is Keverland in staat om u te helpen tegen zéér aantrekkelijke tarieven.

 

Ophaalservice van Keverland

Mocht uw luchtgekoelde VW niet meer in staat zijn om op eigen krachten onze werkplaats te bezoeken, kunnen wij tegen een kleine vergoeding de auto bij u ophalen. Ook als u lid bent van een hulpdienst, kunt u uw auto naar Keverland laten brengen voor diagnose en/of reparatie.

 

Nieuwsgierig geworden?, breng vrijblijvend een bezoek aan onze shop en werkplaats in Bergschenhoek, er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat klaar!

Kaart