MENU

Video: open hart chirurgie door Duitse specialisten

Vrijdag 6 februari 2015 om 09:58 door Frank Schippers

Wanneer een patiënt er slecht aan toe is, worden de specialisten erbij gehaald. Zo is het ook met patiënten die ernstige hartproblemen hebben. Neem deze 42 jaar oude 911, met een 140 PK sterke 2.4 liter zescilinder motor, die in slechte conditie is en onder andere lekkende kleppen heeft.

 

Beetje dotteren is geen optie, het wordt een volledige openhartoperatie en wij kunnen meekijken. De specialistische hartchirurgen in het Duitse Stuttgart nemen de patiënt grondig maar met zorg onder handen.

 

porsche motor revisie

Porsche 911 motor in slechte staat

 

Hoe deze 911 in deze conditie is geraakt, is de vraag: slecht onderhoud, verwaarlozing. stilstand en de factor tijd zullen allemaal bijgedragen kunnen hebben aan de abominabele toestand waar de motor zich in bevindt. De rest van de Porsche zien we niet, maar die zal er niet veel beter aan toe zijn als er zelfs een vogelnest in de motor zit. Het oordeel van de specialisten is dat dit exemplaar nooit heel intensief is gebruikt en hooguit 100.000 kilometer heeft gelopen. Er worden zelfs röntgenfoto’s gemaakt om te kijken hoe de onderdelen van de motor er aan toe zijn.

 

porsche motor revisie 911

 

porsche motor revisie 911

 

porsche 911 motor

 

porsche 911 zescilinder 1973

 

Uiteindelijk zal door de zorg en aandacht van de Duitse specialisten deze patiënt volledig herstellen en nog jaren zijn kilometers kunnen maken.

 

Revive the Passion - Open heart Surgery

De professionals aan het werk

Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*