MENU

Ingram Collectie, niet lezen maar kijken

Donderdag 13 augustus 2015 om 08:43 door Frank

Soms kom je filmpjes tegen die het gevoel zo goed weten over te brengen dat ze eigenlijk geen toelichting nodig hebben. Zo is het ook met dit verhaal over de Ingram Collectie, een collectie klassieke Porsches met racehistorie.

 

De eigenaren van deze Ingram collectie vinden niet alleen dat deze Porsches regelmatig ‘uitgelaten’ moeten worden, maar dat ze deze fijne hobby vooral ook moeten delen met anderen. En als je dat dan toch doet, waarom dan niet in de wat mooiere gebieden op deze planeet zoals de Napa vallei in Californië.

 

We noemen een 1974 Carrera RS 3.0 en 1 van de slechts 20 gebouwde lightweight 964’s, bijzonder spul waar ook een fantastisch boek over gemaakt is. Dit bijzondere boek is onder andere te bestellen via Amazon en een must have voor elke Porsche-liefhebber. Uiteraard ook een mooi kado voor de liefhebber.

 

UPDATE:
Bob Ingram spreekt voor het eerst over de brand in Durham in 2019, de staat van de Ingram Collection en hoe dankbaar hij is voor de steun van Durham en de hele Porsche-gemeenschap.

 

Bob Ingram speaks about the fire in Durham NC and the state of the Ingram Collection.

Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*