MENU

1972 BMW 2002. Zo vader, zo zoon.

Vrijdag 20 februari 2015 om 02:24 door Frank

De BMW 2002 geniet nog altijd grote populariteit en als je er een keer in gereden hebt, dan begrijp je meteen waarom. Zoon Patrick is duidelijk aangestoken door vader Wendell. Nu zijn ze beiden al vele jaren prettig verslaafd aan de BMW 2002. Patrick Burns heeft een 1972 exemplaar als everyday driver.

Gerelateerd model

BMW 2002 interior

2002

Hij noemt het zijn kleine Frankenstein-auto omdat zijn BMW niet helemaal perfect en origineel is, maar hij geniet elke dag met volle teugen van zijn inmiddels ruim 40 jaar oude Duitse bolide. De combinatie van onafhankelijke ophangingen voor de vier wielen, een laag zwaartepunt, de korte wielbasis en onovertroffen zicht rondom de auto, zorgen voor fantastische rijeigenschappen en een smile van oor tot oor bij Patrick.

 

Wendell en Patrick zijn niet alleen vader en zoon, maar ook beste vrienden met een gezamenlijke passie waar ze nooit over uitgepraat raken. Wendell heeft vier BMW’s, Patrick heeft er een en zijn broer heeft er ook nog eentje. Dat toont wel aan dat deze verslaving de hele familie aardig te pakken heeft. We denken niet dat ze er ooit van zullen afkicken en waarom zouden ze ook? Wendell wijt het zelfs al aan zijn naam want zijn initalen zijn W.M.B ….typische praat van iemand die zijn verslaving probeert recht te praten. Maar wij vinden het prima.

 

Cars I See - Like Father Like Son
De mannen van ‘Cars I See’ hebben een mooi portret gemaakt van vader en zoon.

Ook interessant


Gerelateerde merken