MENU

Van der Kooi sportscars

+ 31 30 410 04 90

Meidoornkade 18
3992 AE Houten (Utrecht)
http://vanderkooisportscars.nl
info@vanderkooisportscars.nl


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie
Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag (alleen showroom)09:00 - 16:00

Extra informatie

Bellen voor afspraak: + 31 30 410 04 90

Over Van der Kooi sportscars

Van Der Kooi Sportscars, Lotus specialist, doet zowel verkoop als onderhoud van Lotus, Caterham en Zenos. Verder kunt u ook met schade bij ons terecht. Sinds 21 juni 2014 is Van Der Kooi Sportscars gevestigd in Houten. De vestigingen in Lochem en Amsterdam zijn samengekomen op dit centrale punt in Nederland. Het bedrijf heeft nu een prachtige, ruime showroom en een mooie nieuwe werkplaats. Heeft u de feestelijke opening gemist? Kom gerust op een ander moment een kijkje nemen op de locatie in Houten.

 

Onderhoud bij Lotus specialist van der Kooi

Ook u wilt uw Lotus toch graag vakkundig laten onderhouden? Dan bent u bij Van Der Kooi Sportscars op het juiste adres. Uw Lotus, Zenos of Caterham is een waardevol en persoonlijk bezit. Bovendien geloven ze bij Van Der Kooi dat de echte liefhebber zich graag betrokken ziet worden bij alles wat zijn auto aangaat. Daarom bieden het bedrijf u de mogelijkheid tot een dialoog met de technici als het gaat om onderhoud en reparatie. Zo leert u uw auto nog beter kennen en samen met een technicus komt u tot een degelijk plan van aanpak voor het onderhoud of reparatie van uw auto. Kortom, door uw dagelijkse ervaringen met de in Houten aanwezige kennis van de techniek te combineren, garandeert Van Der Kooi de beste zorg voor uw auto.

 

Tuning van uw bolide

Motor tuning kun je op veel manieren doen. Het meest bekend is de chip tuning. Chip tuning is echter pas interessant bij motoren met een turbo of een compressor. Dat is de reden waarom er bij Van Der Kooi vaak gewerkt word met mechanische tuning. Het bewerken van cilinderkoppen (flowen), drijfstangen uitwegen en lichter maken, krukas knife edgen en andere mechanise bewerkingen wordt in eigen huis gedaan. Compressors zijn hedendaags een veel voorkomende vorm van tuning, het voordeel van een compressor is dat je geen turbo gat meer hebt en dat bij rustig rijden de motor veel soepeler is. Een compressor is een mechanisch aangedreven “turbo” dus continu aangedreven.

 

Schadeherstel bij de Lotus specialist

Als eigenaar van een Lotus, maar ook van een Zenos of Caterham weet u als geen ander dat alleen het beste goed genoeg voor u is. Maar ook de beste stuurman kan het overkomen, één moment van onoplettendheid van uzelf of van een medeweggebruiker en uw trots heeft letterlijk en figuurlijk averij opgelopen. Van Der Kooi kan er in ieder geval voor zorgen dat de materiële schade aan uw auto professioneel wordt gerepareerd. Indien u Van Der Kooi het herstel van de schade toevertrouwt, nemen het bedrijf u de zorg uit handen van het overleg met de expert van uw eigen verzekeraar of de verzekeraar van de schadeveroorzaker.

 

lotus specialist Van Der Kooi te Houten

Kaart