Slubo

+31 (0)314-346466

Voltastraat 60
7006 RW Doetinchem (Gelderland)
http://www.slubo.nl
info@slubo.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie, Stalling

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 13:00

Over Slubo

De werkplaats van Slubo is uitgerust met het meest geavanceerde materieel. De monteurs van Slubo zijn experts op het gebied van zowel klassieke als moderne Volvo´s. Uw auto is dus in goede handen bij Slubo.

 

Magazijn van Slubo

Het magazijn van is het grootste magazijn voor klassieke Volvo’s in de Benelux met een enorme voorraad aan onderdelen.

 

stalling voor uw klassieker

Slubo beschikt ook over een zeer ruime geconditioneerde hal waarin u uw klassieker kunt stallen. Deze staat hier veilig en droog en kan indien gewenst onderhouden worden, ook in de winter.

 

LPG inbouw

U wilt een LPG-installatie in uw Volvo, dan bent u bij Slubo aan het juiste adres.
Slubo is gespecialiseerd in het inbouwen van gasinstallaties in alle type volvo´s. Zowel inbouw als onderbouw is mogelijk. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de vulopening niet zichtbaar is, zodat het originele karakter van uw auto niet wordt aangetast.

 

Samen met onze vakmensen wordt bekeken welke installatie het beste voldoet aan uw wensen gecombineerd met de mogelijkheden van uw auto. Door jarenlange ervaring weten onze monteurs exact welke installatie het meest geschikt is voor uw auto. Slubo werkt met vaste tarieven, dus u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Ook aan de afwerking wordt de hoogst mogelijke zorg besteed, zodat de originaliteit van uw klassieker gewaarborgd blijft.

Kaart