MENU

The Mustang Garage

+32 11 433 633

Schaapsweg 4
3550 Heusden-Zolder (Limburg)
http://www.mustanggarage.be
Mustang@Mustanggarage.Be


Specialist

Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 12:30, 13:00 - 15:00
Zondaggesloten

Over The Mustang Garage

Het team van deze Ford Mustang specialist heet je van harte welkom in de wereld van “The Mustang Garage”. Bent je op zoek naar een mooie originele Mustang of een Mustang waarvan je droomt dan bent u op de juiste site! Onderdelen, Herstellingen of Restauraties ! Bij The Mustang Garage vind je het allemaal.

 

Sinds 2000 is The Mustang Garage gespecialiseerd in Ford Mustang-gerelateerde zaken. Bij voorkeur Mustangs uit 1964 tot 1980. Kopen, verkopen, repareren, restaureren, onderdelen en accessoires. Sinds 2015 is er ook een afdeling ontwikkeld voor het nieuwste model, de Ford Mustang S550. Het bedrijf hebben verschillende accessoires en opties om dit model te personaliseren.

 

Het bedrijf biedt ook een scala aan Ford Mustang onderdelen die in de online shop besteld kunnen worden. Van bodypanelen tot electronica en van motoronderdelen tot accessoires. En er staan ook altijd wel een paar fraaie modellen te koop. Altijd handig als je niet de tijd hebt om naar Limburg af te reizen.

 

Ford Mustang specialist

Toen Adelbert als zevenjarige jongen een Mustang zag, werd hij op slag verliefd. Toch duurde het tot zijn 38ste voor hij zijn eerste exemplaar kocht. Toen zag hij ook de noodzaak van een goede garage en twee jaar later opende hij The Mustang Garage in Heusden-Zolder. Al snel merkte hij dat hij niet de enige liefhebber is. ‘Er rijden vandaag zo’n 500 tot 600 oldtimer Mustangs rond in ons land. Vijftig procent van mijn klanten hebben minstens twee exemplaren.’ Die klanten komen uit heel Europa, want The Mustang Garage is uniek.

 

Liefhebbers kopen er op en top gerenoveerde oldtimers, onderdelen of komen langs om de collectie miniatuur exemplaren te bewonderen, meer dan vijfduizend stuks.

 

the Mustang garage, ford mustang specialist in België

Kaart