MENU

DS Advies

020 - 633 15 66

MS Oslofjordweg 24
1033SM Amsterdam (Noord-Holland)
https://www.dsadvies.nl/
info@dsadvies.nl


Specialist

Aankoop, Verkoop, Onderdelen, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Ja

Openingstijden

maandag t/m vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagop afspraak

Extra informatie

Bellen voor afspraak: 020 - 633 15 66

Over DS Advies

DS Advies is Citroën DS specialist en gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van de Citroën DS. Om je gekoesterde DS in topstaat te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. In de gespecialiseerde werkplaats van DS Advies zijn alle hulpmiddelen voorhanden om dat snel en adequaat te kunnen doen. Daar waar mogelijk wordt gewerkt met originele onderdelen. Als dat niet mogelijk is, wordt gebruikt gemaakt van de beste vervanging.

 

Reparatie en onderhoud

Ook kun je voor alle voorkomende reparaties bij deze Citroën DS specialist terecht, van het vervangen van banden tot aan complete motorrevisies en complexe reparaties aan de hydrauliek van elke DS. In de loop der jaren heeft het bedrijf een enorme hoeveelheid onderdelen opgebouwd. Gebruikt, gereviseerd, nieuw en waar mogelijk origineel. Omdat DS Advies altijd kan putten uit eigen voorraad ben je je auto nooit langer kwijt dan noodzakelijk.

 

Prima service en passend vervangend vervoer

Als er aan een DS wordt gewerkt, is er passend vervangend vervoer in de vorm van een…Citroën DS natuurlijk! Bij al het werk heeft het bedrijf als uitgangspunt: de DS laten rijden zoals Citroën dat ooit bedoeld heeft. Zodat elke eigenaar kan genieten van de ultieme DS-beleving en vele zorgeloze kilometers kunt afleggen in zijn DS.

 

Citroën DS specialist DS Advies Amsterdam

Kaart