MENU

Auto Renaissance

020 694 82 63

06 547 808 82

Pieter Braaijweg 89
1099 DK Amsterdam (Noord-Holland)
http://www.autorenaissance.nl/
info@autorenaissance.nl


Specialist

Verkoop, Onderhoud & Reparatie, Restauratie

Merken

Showroom: Nee

Openingstijden

Over Auto Renaissance

Het was in 1984, dat wij, niet gehinderd door enige kennis van zaken maar met veel enthousiasme, naar Zuid- Frankrijk trokken; opzoek naar “harde DS’en”. Al doende leerden wij wat het slippen van een slippende koppeling inhield en hoe ijzer op ijzer (niet) remt. Met de jaren kwam de kennis en bleef het enthousiasme onverminderd aanwezig. De hobby groeide uit tot een bedrijf, waar u voor alle werkzaamheden aan uw Citroën type D terecht kan.

 

Citroën DS op maat

Het specialisme van Auto Renaissance is het bouwen van DS’en, die precies voldoen aan de wensen van de toekomstige eigenaar. Hierbij kunt u niet alleen het type bepalen; DS of ID, Pallas of niet, Break, oude of nieuwe neus maar ook de kleur van de auto en het materiaal voor het interieur; leer, skai of stof.

 

U heeft altijd al gedroomd van een simpele oer ID of denkt u meer aan een DS 23 injectie half automaat met airconditioning, standkachel, cruise control, Jaeger tableau en LPG installatie? Wij hebben altijd wel een auto in voorraad, die als basis kan dienen voor uw ultieme DS.

 

wie zijn Auto Renaissance

Wij zijn Dan, Maurice en Marco, een hecht team dat alweer….. sinds de vorige eeuw bij elkaar is. Wij hebben met elkaar gemeen dat we alle drie, zo ongeveer na het behalen van ons rijbewijs, DS rijden.

 

Hoewel het alweer jaren geleden is dat wij van onze hobby ons werk maakten is het enthousiasme er niet minder op geworden. De magie van de Citroën DS zorgt er voor dat wij iedere DS klus, van de kleinste kleine beurt tot het grootst mogelijke restauratie project, met even veel plezier aanpakken.

 

Kom eens langs om kennis te maken.

Kaart