MENU

Verlaten garage met Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches en meer…

Vrijdag 17 februari 2017 om 01:39 door Frank

Wat moeten we hier nu weer van denken? Het verhaal is dat een 21-jarige auto liefhebber genaamd Vince Hernandez in Californië een ​​verzameling van auto’s in een stoffige verlaten schuur vond en hier foto’s van op zijn Instagram plaatste. We weten niet of het een verlaten schuur is en of deze persoon deze foto’s op een privéterrein heeft genomen, maar meerdere blogs maken melding van deze collectie zeldzame klassiekers.

 

Of het verhaal waar is, weten we dus niet, maar het is wel duidelijk dat deze klassiekers al een tijdjes op deze lokatie staan en het is een mooie verzameling!
We zien onder andere Lamborghini Countachs, een Porsche 911 Speedster met, naar het schijnt, slechts 41 mijl op de teller en een originele Ford Shelby GT500. En dat is nog niet alles. Er staan onder meer ook nog een Ferrari 400, een Cadillac Series 62, een zeldzame Buick GSX en een 1969 Hemi Charger.

 

 

blank

 

blank

 

blank

 

Het is onduidelijk aan wie deze collectie ooit toebehoorde of nog altijd toebehoort en online is er ook niet veel meer informatie te vinden. Als we even optellen wat we zo zien staan, dan loopt de waarde toch wel op tot over 1 miljoen euro. Vraag is natuurlijk hoe de auto’s er aan toe zijn. het plaatwerk zullen zeker ook de interieurs en de bekabeling zwaar geleden hebben onder andere door bezoekjes van de familie muis, rat en wasbeer.

 

We kunnen alleen maar hopen dat de collectie uiteindelijk verkocht of geveild wordt zoals ook met de Baillon-collectie gebeurde. Deze zeldzame oldtimers verdienen het om weer gereden te worden in plaats daarvan staan ze voorlopig nog weg te kwijnen in een schuur. Eeuwig zonde!


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*