MENU

Veiling deel collectie Ford Museum Hillegom

Donderdag 31 juli 2014 om 19:31 door Frank Schippers

Wegens verjonging van de grootste Ford privé-collectie ter wereld (Guinness World Records), o.a. 47 vooroorlogse Fords en oldtimers, gaat een deel van de collectie onder de hamer.

 

ford collectie hillegom

foto: www.klassiekerweb.nl

 

In september organiseert BVA Auctions een exclusieve Ford veiling waarin diverse vooroorlogse Fords en speciale auto’s worden aangeboden. De Fords zijn afkomstig uit het Den Hartogh Ford Museum en verkeren in goede conditie. De Fords worden geveild omdat het Ford Museum haar aanbod altijd herkenbaar wil houden voor de bezoeker. Daardoor is besloten het aanbod van vooroorlogse Fords in te ruilen voor minder oude Oldtimers. Het aanbod van Fords bestaat uit diverse auto’s geproduceerd in de jaren ’10 ’20, ’30 en ’40 en variëren van bussen tot cabrio’s.

 

Het gaat hier om 47 vooroorlogse Fords, waaronder een Model-T en Model-A waarvan er meerdere in het museum te zien zijn en de reden is dat het museum een jonger publiek wil aantrekken. Laten we eerlijk zijn, dat doe je eerder met een Ford Mustang of een Cortina dan met een Model-T. Wij kunnen deze beslissing alleen maar toejuichen.

 

Mocht je willen kijken of er wat bij zit voor je, dan kun je terecht op de site van “BVA Auctions want er zitten best betaalbare exemplaren tussen. Eindelijk een keer een veiling dicht bij huis!

 


Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*