MENU

Stukjes oldtimer in je huis

Zaterdag 29 juli 2017 om 23:49 door Frank

We hebben bij Klassiekerweb al vaker tot de verbeelding sprekende interieurs laten zien of kunstobjecten die geïnspireerd zijn op oldtimers en klassieke racers. Mooie alternatieven voor al die Ikea-narigheid en prullaria in je huis. Maak je woning ook weer eens wat mannelijker! Wat dacht je van een deur of een motorkap voor aan de muur? En dan niet zomaar een deur of motorkap maar iconische exemplaren waar alle sporen van de race nog op te vinden zijn!

 

 

blank

 

After the Race is een bedrijf in België dat dit soort onderdelen met de hand maakt en elk individueel ontwerp heeft zijn eigen unieke look. Originele motorklep van de Porsche 911 type G die zijn authentieke doorleefdheid weergeeft. Koetswerk gerealiseerd door de kunstenaar met graffiti-technieken.Elke motorklep, elke deur is een uniek stuk, een vrije inspiratie met decoraties van auto’s van legendarische races, een meesterstuk gesigneerd door de kunstenaar. Glans gerealiseerd met ijzerslak van de race, olie, rubber van de banden en andere ingrediënten die door het bedrijf niet worden verhuld maar juist onderdeel vormen van deze unieke objecten.

 

Je kunt bij After the Race kiezen uit een lichtgewicht polyester motorkap, maar uiteraard ga je liever voor een echte stalen motorkap, moeten er alleen wat dikkere schroefjes in je muur want je wilt niet thuiskomen en zo’n motorkap van 15 kilo in je aquarium vinden. Ze zijn allemaal uniek en komen met een vastgeklonken metalen plaat dat getuigt van de authenticitet en is getekend door de kunstenaar. Laten we eerlijk zijn: die poster, al dan niet in een lijst, was leuk voor boven je bed toen je klein was, maar dit is het echte werk!


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*