MENU

Porsche project ‘Geheim’

Donderdag 18 september 2014 om 19:26 door Frank

Tussen 1 en 15 september wordt het Porsche Museum in gereedheid gebracht voor een bijzonder project: Project ‘Geheim’. Iedereen weet dat ze bestaan, maar niet eerder werden ze op deze manier gepresenteerd. Meer informatie en modellen uit vijf decennia van Porsche testen, prototypes bouwen en experimenteren. Het ontwikkelen, onderzoeken en knutselen zit in de aard van het merk en het bedrijf Porsche en er zijn tegenwoordig zo’n 4.500 knappe koppen werkzaam in het Porsche ontwikkelcentrum in Weissach om ervoor te zorgen dat het merk in voorste linies van auto-innovatie blijft bewegen.

 

Porsche project geheim

Project ‘Geheim’ in Weissach

 

Inherent aan innovatie is dat er ideeën, prototypes en modellen ontwikkeld worden die uiteindelijk nooit het levenslicht gaan zien of niet verder komen dan een prototype. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met ontwerp, technische haalbaarheid of kosten. Veel van deze ontwikkelingen en daarbij behorende besluiten vinden plaats achter gesloten deuren omdat een goed idee immers snel gekopieerd is. Het ontwikkelcentrum in Weissach is dan ook geen gebouw waar je gewoon even naar binnen wandelt en veel projecten en prototypes worden ook weer gesloopt. Maar gelukkig voor ons niet allemaal.

 

De belangrijkste of meest opwindende projecten werden overgebracht naar de catacomben van het Porsche Museum en worden nu voor het eerst tentoongestelt voor het publiek. Dus hop richting onze Oosterburen met je beste camera want dit wil je vast wel zien! Het ‘geheime’ project is te zien van 17 september 2014 tot 11 januari 2015

 

Meer informatie vind je hier


Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*