MENU

Classic Park geopend in Boxtel

Vrijdag 25 april 2014 om 10:24 door Frank

Gisteren werd een nieuw oldtimer centrum in ons land geopend aan de A2 bij Boxtel. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van alle soorten klassieke auto’s. je kunt er naartoe om klassiekers te bekijken die er af en aan rijden, of het gebruiken als een tussenstop en vanaf daar de omgeving verkennen. En mocht je nog geen klassieker hebben, er staan er ook een aantal te koop. Dus laat je verleiden bij Classic Park Boxtel!

 

classic park

Classic Park Boxtel.

 

Eigenlijk is het wel een mooi en slim idee. Tochten maak je vaak in je eigen omgeving en/of met je club met gelijkgestemde merkliefhebbers. Hoe mooi is deze plek in Boxtel waar eigenlijk alle merken en smaken klassieke auto’s af en aan kunnen rijden. Want behalve touren in je eigen klassieker is het natuurlijk ook leuk om de klassieker van een ander te bewonderen en onder het genot van een hapje en een drankje verhalen en ervaringen uit te wisselen.

 

Dus bij een volgende tocht is het zeker de moeite om Boxtel met een bezoekje te vereren. De kans is bijzonder groot dat er ook anderen aanwezig zijn aan het Classic Park op de Koppenhoefstraat 14. Anton van Dijke en zijn zoons Sander en Renald hebben het Classic Park concept bedacht, wat uiteraard voort komt uit hun eigen liefde voor klassieke auto’s.

 

Binnen is een collectie klassieke auto’s te bekijken. Sommige oldtimers behoren tot de vaste collectie maar de meeste auto’s zijn bestemd voor de verkoop. Het aanbod is gevarieerd in leeftijd en in type auto’s zoals sportieve Aston Martins, Austin-Healeys, Ferrari’s, Jaguars, Lancia’s en Maserati’s maar ook echt oude Bentley’s en Rolls Royces.

 

Alvis TD 21 Mulliner Park Ward DHC

Foto: classicpark.nl

Schitterende Alvis TD 21 Mulliner Park Ward DHC uit 1961

 

Voor meer informatie kun je terecht op www.classicpark.nl.


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*