MENU

Mooie zwarte BMW E9

Zondag 2 november 2014 om 21:13 door Frank

Er staat zoveel te koop online, dat je vaak niet weet waar je moet kijken. Wij maken er toch wel een sport van om de pareltjes eruit te vissen en daarin zijn we niet de enigen. Wat te denken van deze fraaie BMW E9 met weinig kilometers die ze bij The Cool Cars tegenkwamen.

 

BMW CSI E9

 

Lees even mee!

 

Gerelateerd model

bmw 3.0csi 1974

E9

“Deze BMW 3.0 CSI E9 uit 1972 met 68.324km op de teller wordt te koop aangeboden in Nederland. De CSI zou nieuw in Zwitserland geleverd zijn en later in zijn loopbaan naar Nederland zijn gehaald. Volgens de verkoper is de zwarte CSI gedeeltelijk gerestaureerd en zou deze in een zeer goede originele staat verkeren. De carrosserie zou smetteloos, strak en roestvrij zijn. Het interieur is zichtbaar professioneel opnieuw bekleed met zwart leer en voorzien van nieuw tapijt. De auto beschikt over een handgeschakelde vierbak en stuurbekrachtiging. Het is een tijdje geleden dat wij een CSI zagen in een dergelijke fraai staat, dat heeft natuurlijk invloed op de prijs, deze CSI staat te koop voor € 31.950.”

 

Inderdaad een stevige prijs, maar als de beschrijving klopt, heb je wel een bijzonder exemplaar te pakken dat in zijn 42 jarig bestaan nog geen 70.000 kilometer heeft gereden. Dat is nog geen 2000 kilometer per jaar!

 

BMW CSI E9 achterzijde

Zo te zien strak in de lak

 

BMW CSI E9 interieur

Een dashboard waardoor files een plezier worden

 

BMW CSI E9 neus

De oerneus van de BMW, schitterend!

 

Meer weten? Check www.thecoolcars.nl.


Ook interessant


Gerelateerde merken