MENU

Maak kans op kaarten voor de Historic Grand Prix Zandvoort!

Woensdag 22 augustus 2018 om 11:34 door Frank** UPDATE: DE WINNAARS ZIJN BEKEND **
 
** TOSCA KUIPER **
** SANDER GESCHIERE **
** ANGELIQUE KEIJZER **
 
** PRIJS: TWEE KAARTJES VOOR DE HISTORIC GRANDPRIX ZANDVOORT **
** 1 EN 2 SEPTEMBER! **
 

Het is weer zover! De zevende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september 2018. De tienduizenden bezoekers krijgen ook dit jaar weer een mix van internationale topseries voorgeschoteld, inclusief twee spectaculaire nieuwkomers. Maak je op voor drie dagen historische Formule 1, Formule 3, DTM, ‘Le Mans’ sportscars en nog veel, veel meer! Bij Klassiekerweb geven we drie setjes kaarten weg voor dit spectaculaire event.

 

win kaarten voor de historic grand prix zandvoort 2018

 

Wil je kans maken op kaarten, ga dan naar Facebook, like onze pagina en vertel ons in de comments van de post over de Historic Grand Prix van Zandvoort waarom jij een setje van die kaarten verdient! De origineelste inzendingen belonen wij dan met een set van twee kaarten (incl. toegang tot de paddock, zonder parkeerkaarten).

 

Om de kaarten te kunnen versturen zullen wij de winnaars via een PM op Facebook benaderen en zullen wij vragen naar voornaam, achternaam en (geldig) e-mail adres. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je ook een mail sturen met jouw motivatie naar info@klassiekerweb.nl. Je gegevens zullen niet door ons worden gebruikt voor andere doeleinden dan deze actie of worden doorgegeven aan derden. De actie loopt tot woensdag 29 augustus 15:00. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

blank

 

blank


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*