MENU

Knight Industries Two Thousand te koop!

Donderdag 15 december 2016 om 02:01 door Frank

Noem ons kinderachtig, noem het een guilty pleasure, maar we moeten hier wel een stukje aan wijden. Zeker nu, samen met epic series als Miami Vice, Knight Rider weer herhaald wordt op Fox. En dan staat KITT opeens te koop op E-bay voor een prikkie als je een fan bent en voor belachelijk veel geld als je er niks aan vindt. Ok, het is een replica en er zit geen turbo boost op en geen horloge bij, maar dat mag de pret niet drukken. Onder de kap ligt een veel nieuwere GM 5,7 liter benzineslurper er vast voor zorgt dat je over de weg glijdt. De eigenaar heeft er duidelijk werk van gemaakt! Het gaat dus om een eerste serie links gestuurde Pontiac Trans Am coupé uit 1983 in stemmig zwart met bijpassende wieldoppen.

 

knight rider kitt

 

knight rider kitt

 

knight rider kitt motor

 

En dan de modificaties die je het gevoel geven Michael Knight te zijn: uiteraard de scanner voor in de motorkap, een kloppende lichte kleur leder op de stoelen en een volledig aangepast dashboard waar Michael himself in 2012 zijn handtekening nog op heeft gezet! Je moet wel even zelf het stemmetje van KITT nadoen als je achter het stuur zit maar dan is de droom compleet. Misschien wil je vriendin wel April spelen en heb je nog een oude oom die voor Devon door kan gaan en kun je een Amerikaanse truck regelen….ok, we draven door….

 

knight rider kitt interieur

 

knight rider kitt interieur

 

Voor net over 20.000 euro is ie helemaal van jou. Er zal nog wat bij moeten om hem hier naartoe te halen, maar dat heb je er dan ook wel voor over. Kijk die details, wij zitten het muziekje al te neuriën! Bieden kan nog, maar vast niet lang. Dan maar even een mini-docu over de serie.

Knight Rider - Original Show Intro | NBC Classics

Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's