MENU

Klokje rond in een Porsche 356

Donderdag 20 april 2017 om 08:31 door Frank

Guy Newmark geniet al meer dan 50 jaar van zijn Porsche 356 en inmiddels staan er meer dan 1 miljoen miles op de teller en blijft Guy zijn miles maken in zijn all time favorite oldtimer.

Gerelateerd model

Porsche 356

356

Zijn vader kocht het toen pas 3 maanden oude exemplaar van de eerste eigenaar. Deze eerste eigenaar had de auto pas een maand nadat deze vanuit Stuttgart was geleverd. Guy kreeg de Duitse bolide kado toen hij slaagde voor zijn schoolexamen, dat zal een mooi extra feestje geweest zijn. Het is nog altijd zijn daily driver en met goed onderhoud is de 356 zonder problemen over deze mijlpaal van een miljoen miles gegaan.

 

De oude baas moet er niet aan denken om zijn 356 weg te doen en doet niets liever dan kilometers maken. Hij rijdt er dagelijks mee naar zijn werk, maar ook in zijn vrije tijd gaat hij overal naartoe in zijn Porsche. Hij geniet nog elke dag van elke bocht en elke acceleratie en het heerlijke geluid van de luchtgekoelde en uitstekend onderhouden motor.

 

Het bijzondere moment dat de teller klokje rond naar de nul gaat is vastgelegd in deze korte film. Inmiddels is Guy de miljoen miles ruim voorbij en wellicht gaat de 356 straks naar een van zijn kinderen of kleinkinderen die dan kunnen gaan werken aan het volgende klokje rond waar Guy dus al een flink beginnetje mee aan het maken is.

 

porsche 356 miljoen mile op de klok

 

porsche 356 al vijftig jaar bij dezelfde eigenaar

 

Guy Newmark and his Porsche 356. Congratulations for reaching 1M miles!

Ook interessant


Gerelateerde merken