MENU

Klassiekerweb lanceert ‘specialisten’-sectie

Maandag 19 januari 2015 om 22:25 door Frank

Zoals we al hadden aangekondigd, hebben we in 2015 het nodige in de planning staan met betrekking tot de website. het verkeer is vanaf de start vorig jaar mei stevig gegroeid. Daarnaast hebben we goed gekeken naar dit verkeer en hieruit is de eerste grote update voortgekomen: een specialisten-sectie. De eerste bedrijven zijn al zichtbaar en omdat we er net mee gestart zijn hebben we voor de snelle beslissers een zeer aantrekkelijke jaaraanbieding.

 

specialisten klassiekerweb

>

 

Neem contact op voor meer informatie en vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf met een eigen specialistenpagina. Zorg voor meer en kwalitatief verkeer dat met 1 klik op jouw site belandt en wordt beter gevonden in zoekmachines.

 

Voor bezoekers van klassiekerweb betekent de specialisten-sectie een eerste stap naar betere en directe links naar specialisten die van zichzelf niet allemaal even goed te vinden zijn. Logisch want ze zijn specialisten in plaatwerk, oude Engelse sportwagens, onderhoud van oude Italianen of herstellen van oude lederen stoeltjes uit een klassieke BMW. Wij zijn ook specialisten, maar dan in marketing en vindbaarheid. Prima verdeling.


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*