MENU

Jaguar heritage film en video

Woensdag 25 februari 2015 om 10:13 door Frank Schippers

Sommige merken gaat niet alleen in het ontwerp van hun auto’s met de tijd mee, maar zijn ook op andere vlakken goed bezig. Dit is bijvoorbeeld het geval met Jaguar. Zij hebben in de afgelopen tachtig jaar een aardig archief aangelegd van bewegend materiaal, lang voordat er computers waren en dit gaat nu openbaar gemaakt worden.

 

E-type 50th Anniversary Tour - Overview

Jaguar heritage: de E-type

 

De eerste clips staan inmiddels op Youtube en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen. Het Youtube Jaguar heritage-kanaal heeft de korte versies, op de website de volledige versies en als dat niet voldoende is, kun je ze ook nog in hoge kwaliteit bestellen. Met de groei van deze videolibrary zal er ook een zoeksysteem online komen. Way to go, Jaguar! We hopen dat vele merken hun voorbeeld zullen volgen.

 

Sir Stirling Moss and the Jaguar C-Type at the 2012 Donington Historic Festival

Jaguar heritage: de C-type

 

De eerste clips staan online en komen uit de film ‘Jaguar – The Racing History’, die gaat over de autosportactiviteiten vanaf de XK120 tot aan de XJS in de jaren tachtig. Er staan er hier alvast een paar onder elkaar. Kunnen we ook alvast lekker in de stemming komen voor het Antwerp Classic Event begin maart waar een belangrijke rol is weggelegd voor Jaguar. Nog geen kaarten? Check dan onze Facebook pagina want we geven setjes kaarten weg de komende dagen!

 

Jaguar Heritage Racing at the Goodwood Revival

Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*