MENU

Gestolen Mustang terug na 28 jaar!

Dinsdag 23 december 2014 om 07:48 door Frank

Het was 28 jaar geleden dat Lynda Alsip haar groene Ford Mustang uit 1967 voor het laatst gezien had. De Mustang was haar eerste auto. Ze waren zelfs even oud, zei Alsip, die werd geboren in 1967. Ze kocht de auto op haar zeventiende voor 800 dollar, met een beetje hulp van haar vader, die inmiddels is overleden.

 

gestolen mustang

De dolblije eigenaresse verenigd met haar Mustang

 

gestolen mustang

 

Maar ongeveer een jaar nadat ze de auto gekocht, werd deze gestolen buiten haar appartement in Salinas. “Ik had nooit gedacht dat ik mijn Mustang ooit weer terug zou zien,” zei ze nadat de California Highway Patrol haar Mustang had teruggevonden. “Het voelt alsof ik de loterij heb gewonnen.”

 

Gerelateerde auto

Ford Mustang Mach1 1969

Ford USA Mustang I

De auto werd ‘gevonden’ bij de Salinas ‘Department of Motor Vehicles. Een man probeerde de Mustang te registreren op zijn naam. “De Mustang stond al niet meer in het systeem omdat het zo lang niet geregistreerd was. Alle bestanden voor het voertuig waren verdwenen, “zei CHP officier Jaime Rios. De dienstdoende medewerker ging wat verder graven en ontdekte dat de auto in 1986 was gestolen in Salinas. De man had de auto gekocht uit een opslag en had al die jaren de auto niet geregistreerd.

 

De rechtmatige eigenaresse heeft het perfecte kerstcadeau gekregen en zegt dat ze haar Mustang voortaan in een afgesloten garage zet, zodat deze niet opnieuw gestolen zal worden. Na 28 jaar kan ze ook eindelijk haar custom made nummerplaten met ‘LYNDA 67’ op haar oldtimer schroeven. Ze zal haar Ford Mustang ook nooit verkopen.

 

1967 Ford #Mustang returned to owner after stolen 28 years ago in #Salinas: #CHP PIO Jaime Rios and

Ook interessant


Gerelateerde merken